Hola!

Nu är det bara 18 dagar kvar sen åker vi hem till Sverige.
Allt är bra med oss här tänkte bara berätta att förra veckan så började jag jobba på animation och där jobbar jag tillsammans med Nico och chefen Pepe

På dagarna så har vi olika aktiviteter med gästerna t ex pingis, darts, boule eller aquagym .Vi har aktiviteterna från kl 11-15 sen är vi lediga till kl 18.30. Sen på kvällarna står vi i restaurangen och hälsar gästerna välkomna i ca 2 timmar efter det har vi mini disco men ibland brukar vi inte ha det eftersom det är inte så många barn som bor på vårt hotell.

Men redan på min första dag så behövde jag göra mini disco och jag hade inga aning hur de olika danserna går till. Men som tur så fick jag göra det med Nico så han kan ju de flesta danserna eftersom han har redan kört mini disco ett antal gånger innan.

Efter mini disco så är det alltid en show. Det olika show varje dag ibland kan det vara live musik och då måste vi få människor till scenen och dansa det är alltid svårt i början eftersom det är ingen som vill dansa men när nån börjar gå till scenen så kommer det flera senare. Och efter showen så slutar vi och det är runt 22.30/Francisco

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Ännu en gång ber jag om ursäkt för en dåligt uppdatering.
För två veckor sen så började jag i receptionen. Det känns bra att få testa att jobba i receptionen för allting är liksom nytt för mig men samtidigt var det lite tråkigt att sluta i restaurangen. Eftersom jag har kommit ganska nära de flesta mina kollegor där.

Under de första dagarna så var det lite svårt
eftersom det jag kunde ingenting men mina kollegor var snälla nog och hade tålamodet att lära mig så gott de kunde.

/Francisco

Likes

Comments

Hola!

Det var ett tag sen jag har skrivit här på bloggen. Nu är jag inne på min fjärde arbetsveckan samt att vi har faktiskt varit här i en månad nu, känns verkligen att tiden bara flyger iväg.

Men allt känns fortfarande bra med jobbet kollegorna är trevliga och roliga, men arbetsuppgifterna i restaurangen är inte den roligaste alltså ,men det visste jag innan eftersom jag jobbat på sjöfartshotellet det krävs mycket slit för allt ska funka. Nu börjar jag känna att jag gör samma saker hela tiden och jag inte lär mig något nytt alls. Men denna veckan har det börjat komma mera gäster vilket betyder ännu mera jobb.

Det är allt jag har denna gång återkommer med flera nyheter i nästa inlägg😊
/Francisco

Likes

CommentsHola amigos!

Att jobba på animationen de här första veckorna har varit både kul och lärorikt. Jag har lärt mig hur man tar hand om aktiviteter själv samt hur man beter sig bland gästerna. Jämfört med praktiken i 2:an då jag jobbade på restaurang avdelningen så trivs jag mycket mer på animationen.
Då animations chefen, Pepe åkte på semester har jag fått jobba med en annan animatör som är min chef för tillfället.

Jag har redan fått fast schema och är då ledig varje onsdag-torsdag, annars jobbar jag från 10:45-15:00 och sen 19:00-23:00.

Jag trivs väldigt bra här på Hovima jardin caleta och jag hoppas att det kommer fortsätta att vara så!

Hasta lluego!

//Nicolay Leon

Likes

Comments

Tjena!!
I söndags var det mitt första dag på jobbet. Jag jobbade då i restaurangen mina arbetsuppgifter var att plocka tallrikar,servera drinkar och hälsa på gästerna. Jag tycker att arbetsuppgifterna var inte så svåra eftersom jag jobbar också på restaurang hemma i Sverige så att det var inte så mycket nytt jag behöver lära mig.
Mina kollegor var jättetrevliga och sköna människor , vissa av de har jag till och med redan börjat umgås med efter jobbet eller på fritiden, samt att man får även träna på sin spanska på jobbet eftersom de flesta av mina kollegor kan inte prata engelska så bra så de pratar spanska med mig ,ibland förstår jag inte vad de säger men det brukar ändå lösa sig😂😂

Idag har jobbat från 8-12 sen ska jag komma tillbaka vid 18.30 och slutar runt 22.30. Denna veckan jobbar jag från måndag - fredag. 


Det var allt jag har denna gång, vi ska försöka blogga så mycket som möjligt för att hålla er uppdaterad om våran resa och praktik här på Teneriffa ,även om våran internet här på hotellet är lite dåligt😔😔(den är faktiskt jättedåligt wifi når inte ens till vårt rum).

Chao!

/Franco

Likes

Comments

Hej !!
Nu har vi varit här på Teneriffa i en vecka och det känns jättebra.


Under denna veckan har vi bott på en lägenhets hotell som heter oro blanco , vi var 5 personer som bodde där och vi har också gått på spanska kurs där vi fick lära oss lite basic spanska som vi kan använda jobbet .

I fredags så flyttade alla till sina hotel, vi ska jobba på Hovima Jardin La Caleta
och igår så var i Siam park det är Europas största vatten park med hela gänget sen var vi på en oktoberfest som marivi bjöd oss till, men vi var inte där jättelänge eftersom alla var jättetrötta efter siam park. Men set var trevligt festival det bjöd lite på skön spansk musik och lite mat.

Idag ska vi börja jobba och det känns faktiskt spännande, Nicolay ska jobba på animation och jag på restaurangen jag börjar alltså kl 14 och slutar runt 10. Vi hoppas att det kommer gå bra och att vi ska trivas på våran avdelning.

Och det är så här har första veckan varit.
Hoppas ni fortsätter läsa våran blogg och ni tycker att det är intressant.

Franco/ NicoLikes

Comments