Bio med moderkakan o moderkakans moderkaka. It was a blast o mycket mysigt tyckte du! Härligt med lite kvalitetstid! Du har varit psykad hela dagen av längtan efter pojkvän då mini julafton sker dagen här näst.

Apropå pojkvän, han är det bästa som har kunna hända för dig! Han älskar verkligen dig o glöm aldrig det! Så som känslorna är för honom i dagens läge har du aldrig känt förut! He might be the one honey.

- För framtida Natalie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bra kväll med familjen! Maten o klapparna var suveräna! Fick min furry coat tillslut!

- För framtida Natalie

Likes

Comments

Titeln förklarar sig själv... Förts brunch hos Emma som var helt amazing🙅🏼 sen stress till jobb och tillsist en dålig utgång 😎 lite bilder till dig från kvällen.


- För framtida Natalie

Likes

Comments

Du och Jaz åkte till Mallis och shoppade loss! Det var skit nice att bara va och snacka av sig lite. Det blev senare ett besök på vapiano och det var en grov kö! Maten var hyfsat men sällskapet var på topp!

- För framtida Natalie

Likes

Comments

Jaa titeln förklarar nog det mesta... Du skulle på fest i fredags och kvällen blev långt ifrån planerad. Pojkvännen hade andra planer än vad du trott, han kom en halvtimma sent, vännerna stod ute o frös. När du väl anländer till festen sög den... Det blev genast tjafs om ni skulle åka därifrån eller inte. Du valde till sist att åka med pojkvännen hem till dig o det var det värt!

Btw, en tjej drack så mycket så ambulansen var tvungen att komma, pinsamt.

En katastrof kväll rent utsagt med ett hyfsat bra slut 😏


- För framtida Natalie 


Likes

Comments

Hej Natalie! När du läser detta kommer du nog vara pretty old och ha ett helt annorlunda liv än vad du hade när du var 18 år. Målet med denna blogg är att lägga upp bilder, filmer och inlägg som ska bevara dina absolut finaste minnen då minnet inte alltid är på topp. Det är vid det här laget saker och ting börjar ske och jag hoppas inte göra dig besviken.För framtida Natalie

Likes

Comments