Idag Ă€r det en regnig och hyfsad kall torsdag, vilket bĂ„de jag och Theodore tycker att det Ă€r helt ok. Vi valde att stanna inne idag och bara ha mysklĂ€der pĂ„. Jag har varit sĂ„ förkyld ocksĂ„, för nĂ„gra dagar sen sĂ„ fick jag tvĂ„ hĂ€rliga vaglar i bĂ„da ögonen. SĂ„ mina ögon har varit irriterade konstant och pga det sĂ„ blir jag snuvig. Pff!! Men nu Ă€ntligen hĂ„ller vaglarna pĂ„ att sĂ€ga hejdĂ„ och jag börjar bli bĂ€ttre i snuvan. Theodore har nyst mycket och varit lite varm sĂ„ han har nog Ă€ven haft en liten snuva.
Alexander har börjat pÄ nytt jobb och vi Àr ensamma hemma igen pÄ dagarna. Lite Mamma och Theddan tid igen. Fast det har vi ganska mycket av ÀndÄ eftersom Theodore Àr lite mammig av sig. (sÄklart).

Imorgon, Fredag, ser jag fram emot vÀldigt mycket. DÄ ska jag gÄ över till min kÀra granne Emelie och ha en krÀftskiva dÀr med Rebecka. Det ska bli kul att fÄ ha lite Felicia tid. Jag brukar inte pumpa till Theodore för han vill inte ta flaskan.. MEN det som Àr sÄ skönt, att jag bara Àr ca 15 m ifrÄn vÄrat hem och kan springa över nÀr det blir matdags för honom.

Jag tror att Theodores tÀnder hÄller pÄ att röra sig lite ocksÄ.. Jag kan inte ens förklara hur mycket han dreglar och han stoppar in sina hÀnder i munnen och liksom "gnager" pÄ dom, Àven pÄ mig, överallt. HÀromkvÀllen fick jag ett stort sugmÀrke pÄ min arm ocksÄ, det gjorde faktiskt lite ont..(se bild). Det ser ut som att tÀnderna dÀr nere Àr pÄ g, tandköttet blir allt vitare. Min lilla fis..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments