Separationsångest

Hur längesen var det inte jag bloggade egentligen? Jag har känt att det inte hänt så mycket mer i vår vardag så varför tråka ut er med samma gamla. MEN nu tänkte jag äntligen uppdatera er lite grann.

Theodore är nu 8 månader gammal, han kan sitta och luta sig för att ta saker utan att ramla omkull. Han gillar verkligen inte att ligga på magen och vi försöker att öva på det. Att han kommer krypa känns ganska långt bort just nu. Han har blivit expert på att gå i stolen, han vet precis hur han ska vända sig och backa för att ta det han vill. Och med det sagt så japp, ungen får tag i allting. Därav när han får tag på saker han inte ska ha, blir det gråt direkt och han kastar sig bakåt med huvudet. Han har blivit väldigt trotsig! Men han "pratar" mycket och han är en väldigt go kille.

Vi har funderat länge på när hans första tand ska komma men nu precis vid det nya året, tittade en tand fram. Den har inte kommit ut så väldigt, men den syns och känns. Det har varit lite gråt på nätterna och svårt för honom att somna om. När tanden tittade fram förstod vi varför.

Vi ammar fortfarande! Jag har haft/har väldig ångest över amningen nu då brösten inte är spända längre och det känns som att mjölken har börjat sina. Jag älskar att amma, det är så himla mysigt och man har ju sitt speciella sätt att kunna trösta på. Theodore är en riktig tutt unge men jag tror han skulle klara av att sluta bättre än vad jag skulle. Jag har börjat längta lite efter en ute kväll med tjejerna, men med det så måste jag börja vänja av honom med tutten lite så han skulle klara sig en natt med bara flaska. Och det är där min separationsångest kommer in i bilden, tänk om det går alldeles för bra? Att brösten bara, jaha, nu är det slut på amningen eller att Theodore inte vill ta bröstet längre. Jag vet ju att mjölken inte försvinner på en natt såklart, men ni vet, tankar bara. Jobbigt.
Det skulle uppskattas så väldigt att få gå ut en kväll, såhär efter 1.5 år.

I alla fall så har Julafton och Nyår varit bra. Vi har fått mycket fina saker och jag fyllde ju även 21 där i mellandagarna också. Har bytt ut lite inredning i hemmet så vi trivs lite bättre. Nyår firades hemma, med Theodores farfar och farbror. Vi åt väldigt god mat och ett helt okej nyår.

I år är tanken att jag ska läsa en lite högre kurs i matte på CUL så jag har behörighet till att kunna plugga vidare till Socionom. Har äntligen fått det klart för mig, att det vill jag plugga till. Vi får se nu då om jag hinner komplettera matten och hoppas på att få komma in där i höst. Men de säger ju att det är ganska svårt. Så jag har en "back up" plan. Att söka Hälsa - Rehabilitering i Sundsvall. Men "drömmen" är ju Socionom..

Såå nu har jag uppdaterat bloggen lite grann. Kanske var det ett nyårslöfte att börja blogga mer.. hmm.. Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig ansiktsmasken och hårinpackningen!

Här kommer det en bild på vår söta tomtenisse och en familjebild från julafton.

Gillar

Kommentarer

hannaparkkonen
hannaparkkonen,
Fin kille 😍
nouw.com/hannaparkkonen
framos
framos,
Ja han är super fin, det är din lilla tjej också! 😍
nouw.com/framos