Hallå alla fina!
Det var ett tag sen ni hörde något från mig nu men har verkligen haft fullt upp hela tiden under min tid i Sydney. Varit lite svårt att hitta tid till att skriva inlägg. Men vilka dagar jag har haft hitintills, wow. Träffat många nya vänner och så himla trevliga allihopa! Jag och Emma har redan bestämt med några tjejer att vi ska göra östkusten tillsammans. Längtar!

Dagarna i Sydney har varit riktigt trevliga och gått så fort. Då vi har hittat på en massa massa kul. Strandhäng, barhäng, långa promenader varje dag. Tagit en massa kort (redan) på bland annat operahuset men mycket mer såklart. Härliga bilder från Manly där vi var för några dagar sen, så fint! Har verkligen gillat tiden i Sydney änsålänge, trots att jag förväntade mig lite mer. Fler dagar blir det där.

Vi har bott på en superbra ställe nu dessa dagarna i den stora staden. Wake Up hette det, där många backpackers bor. Vilket är kul då alla pratar med alla och lär känna varandra! Där spenderade vi 5 nätter.

Just nu är jag och Emma på Nya Zeeland. Här ska vi vara i 3 veckor och sen åker vi tillbaka till Sydney. Fler inlägg och bilder ska ni få.

Sköt om er sålänge!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var det färdigpackat. Konstig känsla. Tänk att lilla jag beger mig till andra sidan jordklotet imorgon?! Jag kan inte förstå det. Att jag imorgon tar mina första steg ut i backpacklivet. Oj vilken resa!

Jag kommer att bemöta ett annat språk, engelska förvisso som jag hoppas kan hyfsat. En ny miljö och kultur, ett helt annat land med många timmars tidsskillnad. Coolt men samtidigt läskigt.
Jag kommer nog att få träffa på rädslor (ni som känner mig, aah panik!!). Det får jag räkna med. Men allt löser sig.

Vilken kul och lärorik resa jag har framför mig! Stå på egna ben och klara sig själv ett tag. Dock hjälps jag och min resekompis åt. Skönt att jag inte åker själv.

Min väska jag har köpt är från fjällräven ”kajka”, en bra vandringsryggsäck som passade bra på min rygg! Jag fick jättebra hjälp inne på naturkompaniet i Helsingborg. Rena vetenskapen om ryggsäckar, så mycket att tänka på. Massor som inte jag visste till en början.

Min planerade rese-rutt är på nästan ett halvår i Australien, samt Nya Zeeland. Planet från Köpenhamn imorgon avgår 15.05. Tagga nästan 30 timmars flyg! Lång resa för att komma till detta varma och fina land. Nu längtar jag!

Kommer dock att sakna min familj och vänner oerhört mycket! Men jag är snart hemma igen, dessa månaderna kommer att gå fort.

Följ gärna min resa! Kram på er

Likes

Comments