Daniels första gång på längdskidor, gamla och ganska kassa - men någon gång ska vara den första! Det var några år sedan jag åkte också (2015). Det var på tiden!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här var förra tisdagen, på fettisdagen. Jag och Vez hängde med mormor och promenerade i snön. Himla vackert. Man får passa på, snart försvinner den kanske.

Likes

Comments

Jag, pappa och min bror Fabian har som tradition att dricka öl och lyssna på vinylskivor. Pappa har en enorm samling! Vi väljer 10 stycken var och slår sedan tärning om vilken vi ska lyssna på och vilken låt.

Likes

Comments

Imorgon är deadline på tentan. Idag ska jag sitta hela eftermiddagen och skriva men behövde komma ut på en promenad först. Bilen krånglar, svårt att låsa upp av någon anledning med vi lyckades komma iväg.

Innan jag börjar skriva ska jag yoga och ringa min vän Nora.

Daniel fyller 23 år på lördag❤️

Likes

Comments

Deadline på fredag, tentastudier. Läser massvis med litteratur, men allt är intressant och nyttigt för framtida lärare så det går fint. Pausar med att rita.

Alla är sjuka här hemma, vissa bättre. Jag mår bättre än de andra nu. Jag och Vez, fast Vez snorar lite hon också

Likes

Comments

Lördag och spelning på Brygghuset i Borås! Har spelat här flera gånger, riktigt mysigt🙏🏻

På morgonen jobbade jag i Knallerian och sladdade dit i bilen. Kallt, isiga gator och snö. Funderade på ifall jag skulle ha vantar på mig när jag städade men ganska skön temperatur inne iallafall.

Ikväll ska vi titta på mello, såklart!

Likes

Comments

Det stormar ute. Vez ligger och snarkar på mitt ben. I fredags låg hon och snarkade på Tildas ben. Vanligtvis ligger hon och snarkar på Daniels ben. Allt är som det ska vara. Ska fortsätta läsa en droppe midnatt nu, ett tag till.

Likes

Comments

Vi ska arbeta med böcker om migration. Vår grupp valde en droppe midnatt, Jason Timbuktu Diakités biografi. Ska fortsätta läsa hela söndagskvällen 📚

Likes

Comments

Nu är jag och Tilda påväg till gekås! Jag ska handla yogakläder och annat, lite saker till kusin Leo också. Men vi gör det mest för roadtripen to be honest❤️

Likes

Comments