Well, 30 dage er gået med blogging, og hvad er en bedre afslutning end at reflektere lidt over tingene og lave en status? Jeg har virkelig fået respekt for bloggere, for det er nu ikke så nemt som det lyder. Så kæmpe respekt herfra! Det var ikke blot udfordrende i forhold til tid og planlægning, men også i forhold til motivation. Det var ikke altid lige nemt at finde noget at skrive om, og noget som folk også vil læse. Jeg synes helt sikkert det har været en kæmpe udfordring, men på den anden side også sjovt! Jeg har i hvert fald lært en masse, og det er vel det vigtigste? ;) Måske vi ses til #Nouw30DayChallenge2019? Who knows? :)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Fashion

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER
En af mine helt store kærligheder er Louis Vuitton. De laver så mange fede ting, og hvor ville jeg ønske, at jeg ejede alt på dette billede. Men man har vel lov til at drømme ;) Jeg er helt vild med disse Ranger boots (nr. 2), som jeg har set på mange kendte bloggere. De er bare SÅ fede, og dem må jeg bare eje! Derudover laver Louis Vuitton også så mange lækre tasker. På min ønskeliste er nr. 9 eller nr. 1 helt sikkert!

Likes

Comments

Life

Det kan være utroligt frustrerende​ at søge job på job, og blive ved med at få afslag. Man hører altid at erfaring er så vigtigt, men hvordan får man erfaring, når ingen gider at ansætte en? Kendt som den onde cirkel. Her får du lidt tips, der måske kan hjælpe dig videre i din jobsøgning. 


1. LinkedIn
Ligesom facebook fungerer som en profil og et site for dit sociale liv, så fungerer LInkedIn som en profil og et site for dit professionelle liv. Du har således mulighed for at skabe dig et netværk gennem folk du kender, samt følge de virksomheder som du synes er interessante. Derudover kan man også bede LinkedIn om at sende relevante jobs til en, som tager udgangspunkt i den profil man har oprettet.

2. Promover dig selv:
Er der noget du er virkelig god til at lave eller har masser af viden om? Del det med verdenen og promover dig selv igemmen det. F.eks. kunne du lave en Facebook side om det, Instragram eller en blog. Selvom du ikke har et job, så vis du kan dit stof og hvor god du er til det. Gerne skriv det på dit CV, så arbejdsgiverne kan tjekke det ud, hvis de lyster.

3: Være aktiv:
Der er ikke noget vigtigere end et godt CV. Men hvis man ikke kan få et job, hvordan styrker man så sit CV? Ved at være aktiv i ting der er relevante for ens jobprofil. Deltag gerne messer, kurser, frivilligt arbejde, bestyrelse og andre lignede aktiviteter der er relevante for dig og din jobsøgning. Deltag gerne i jobmesser, hvor virksomhederne er til stede. Selvom det er skræmmende, så tag fat i dem. Spørg indtil dem, og snak lidt om dig selv, og hvorfor du er relevant. Eller få et par gode fifs fra dem til hvordan du bliver relevant for deres virksomhed

4. Start din egen virksomhed:
Din virksomhed behøves ikke at være omfattende. Det at have en virksomhed i sig selv giver rigtig meget. Man lære meget, og virksomheder værdsætter oftest at man har prøvet det, og ved hvad det kræver.

5. Skil dig ud:
Der er sikkert mange som står i samme situation som dig selv, og der er ofte mange om buddet. Find en måde at skille dig ud på, så du bliver lagt mærke til og husket (på den gode måde selvfølgelig ;) ).

6. Kend og skab dit netværk:
Det er oftest nemmere at få et job, hvis man har et godt netværk. Dit netværk behøves ikke kun at være dine tætte venner. Det kan også sagtens være en gammel bekendt, eller en vens ven. Tænkt over om du måske har nogen der kunne hjælpe dig med at få et job.

7. Ikke giv op og bed om feedback:
Det kan være hårdt at få afslag på afslag, men det hjælper desværre ikke at give op. Bed evt. om feedback på dine ansøgninger, så du finder ud af hvad du skal blive bedre til.

Likes

Comments

Contains affiliate links Beauty

1. HER, 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

Hvis du ligesom mig elsker en god Kim K makeup, så er under-eye concealer altså et must! De fjerner de kedelige og trætte rander under øjnene, og lysnere øjenområdet op i stedet. Man ser så frisk ud kontra uden. Kæmpe fan! Her et mine yndlings under-eye concealer. Jeg elsker især den fra Nars, den er dejlig creamy og dækker rigtig godt. Det må nok være min favorit af dem alle! Et godt tip er at bruge Ole Henriksen’ Banana Bright inden! Det giver det flotteste resultat! Så slipper du for at det bliver cakey eller klumper. Det giver det flotteste flawless finish!

Likes

Comments

Beauty

Som jeg skrev i mit indlæg omkring M2 BEAUTE EYEBROW SERUM, så overplukkede jeg desværre mine øjenbryn, da jeg var yngre. Øjenbrynene gør så meget for ens ansigt, og jeg synes altså ikke overplukkede bryn er det mest flatterende længere. Derfor optegner jeg næsten altid mine bryn. Jeg har derfor lavet et lille indlæg med 3 af mine favoritmærker når det omhandler øjenbryn. Førhen var min all time favorite Anastasia Beverly Hills. Deres produkter er geniale! Jeg er dog blevet helt vild med Benefit lige for tiden. Jeg synes deres produkter er så nemme at påføre, har en god konsistens og holder hele dagen! Af drugstore brands elsker jeg NYX, når det gælder øjenbryn. Jeg har brugt deres øjenbrynsprodukter masser af gange, og synes de virker rigtig godt. Da det svinger utroligt meget fra person til person hvad man er til af form og konsistens når det omhandler øjenbrynsprodukter, har jeg valgt at indsætte flere fra samme mærke. Hvor de er indsat efter kraft eller tydlighed, altså hvor tydelige de gør ens bryn. Den kraftigste er pomaden. Jeg elsker pomader, og er den jeg oftest selv bruger. Derefter kommer brow pencilerne, som har et lidt mere blødt 'look' og ikke er så kraftige som pomaden. Benefit og Anastasia Beverly Hills har 2 forskellige, hvor Goof Proof (Benefit) og Brow Definer (Anastasia Beverly Hills) er lidt kraftigere end de 2 andre. Derudover sætter jeg altid mine bryn med en clear brow gel, for at være sikker på at hårene sidder som de skal, og de bliver siddende hele dagen. Jeg har prøvet alle 3 slags, og synes de alle virker utroligt godt. Hvis man er nybegynder så synes jeg puddersættet fra Benefit (5) er genialt! Det bliver ikke nemmere. Derudover har NYX også lavet et fint lille kit med all in one (4), som er nemt for nybegyndere eller hvis man skal ud og rejse.Benefit:
1. HER, 2. HER, 3. HER, 4.HER, 5. HER

Anastasia Beverly Hills:
1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER

NYX:
1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER

Likes

Comments

Beauty

Glamglow masker har været så hyped, så selvfølgelig blev jeg nødt til at prøve det. Jeg har devsærre kun prøvet Youthmud so far, da maskerne er temmelig pricy. Men jeg kunne også godt tænke mig at prøve de andre på et tidspunkt. Youthmud er en ekfolierende maske, som efter sigene lysnere og blødgøre huden. Jeg tror udmiddelbart at Youthmud er en maske der deler vandene, enten så elsker man den ellers hader man den. Konsistensen er meget chunky, i forhold til andre masker som har en mere smooth konsistens, dog gjorde det mig egentlig ikke noget. Maksen hedder Youthmud Tinglexfoliate, og når de skriver tinglexfoliate, så mener de det. Jeg oplevede i hvert fald en prikkende og varm følelse i hovedet efter at have puttet masken på, som varede et par minutter. Så hvis du ikke kan lide en prikkende følelse, don't buy it. Masken tørrede utroligt hurtigt, og den sad godt fast da den skulle af. Så det var ikke helt nemt. Da jeg tørrede masken af var mit ansigt en anelse rødt få steder. Så jeg tror muligvis den kan være 'for hård' ved nogen hudtyper. Så hvis man har sensitiv hud, tror jeg muligvis ikke det er den bedste maske. Men til resultaterne: som sagt var min hud lidt rød bagefter, men det forsvandt hurtigt igen. Min hud var simpelthen så blød bagefter, min porer var væsentlige mindre, og det føltes som om at den havde dybderenset min hud og fjernet alt mit døde hud. Jeg var virkelig tilfreds med resultatet. Masken er dog ret pricey i det, så jeg vil nok mest bruge den til specielle begivenheder ;) Om den er worth the hype ved jeg egentlig ikke. Den er god og virker, men jeg vil ikke kalde det et mirakelprodukt. Jeg har dog hørt at L’oreal og Bodyshop skulle have nogen dupes til nogen af Glamglow maskerne. Om det passer ved jeg ikke, men de skal da helt sikkert prøves!

Likes

Comments

Beauty

Da jeg begyndte min makeup journey, var et af de helt store spørgsmål hvilken rækkefølge produkterne skulle bruges i. Der findes så mange forskellige produkter, men hvad kommer egentlig først? Det kan godt virke lidt uoverskueligt. Hvis du er nybegynder i makeup verdenen, så tror jeg denne liste vil kunne hjælpe dig en smule på vej. Denne her liste er dog meget udførlig, og jeg ville langt fra bruge alle steps i min hverdagsrutine. Det har jeg slet ikke tid til om morgenen, så meget som jeg snoozer, haha. Så du kan plukke lidt ud fra hver kategori efter hvad der passer til dig og din makeup rutine. Til festlige begivenheder elsker jeg dog at gå all out, være lidt for extra, og der bruger jeg det meste på listen ;)


1. Step: Prep dit ansigt (hvis man starter med at forberede sin hud godt, så bliver de andre steps langt nemmere og ens makeup sidder bedre).
- Vask ansigtet
- Her benyttes andre hudprodukter også
- En god fugtighedscreme
- Solcreme
- Primer

2. Dan basen (basen er alfa omega for en lækker makeup! Vi ønsker ikke et cakey udtryk, men et flot og flowless finish)
- Foundation
- Concealer (dække små spots, evt. bumser)
- Setting powder

3. Øjenbryn:
- Primer eller voks til øjenbrynene
- Dit ønskede øjenbrynsprodukt (pen, pudder, pomade osv.)
- Øjenbryn voks
- Concealer (over/under øjenbrynet) (til at rette op på evt. fejl og få et skarpt og perfekt bryn)
- Highlighter

4. Øjne:
- Øjneskygge primer
- Øjenskyggebase
- Øjenskygge til det indre hjørne
- Øjenskygge til selve øjenlåget
- Øjenskygge til crease
- Øjenskygge til under øjet
- Øjenskygge til ydre hjørnet
- Eyeliner
- Vippebukker
- Mascara

5. Læber:
- Primer til læber
- Lip liner
- Læbestift
- Lipgloss
- Concealer (rundt om læberne for at rette op på evt. fejl)
- Setting powder

6. Ram ansigtet ind:
- Contour
- Bronzer
- Blush
- Highlight

7. Almost done:
- Setting spray (giver et flawless finish og gør din makeup mere holdbar!)

Likes

Comments

Beauty

Generelt benytter jeg mig ikke særlig meget af foundation i hverdagen, men det er altså et af mine go-to produkter, når festlige begivenheder melder sig.Derfor har jeg lavet en lille collage med nogen af mine favoritter. Jeg synes egentlig der er rigtig mange gode. Min all time favorit må nok være Giorgio Armani Luminous Silk foundation, den er virkelig fantastisk! Den er på ingen måde ’tung’ at have på, den er let og blød, og så får man det flotteste finish med den. Photoshopped? Almost! Den er ikke helt billig, men helt klart alle pengene værd! Derudover benytter jeg mig også tit af Estee Lauder’s og Nars’ foundations. Af drugstore foundations er L'oreal infallible og True Match helt klart mine favoritter. De gør hvad de skal, og har en rigtig lækker pris, hvor alle kan være med. Hvad er din favorit? 

Drugstore:
1. HER, 2.HER, 3. HER, 4. HER

High-end:
1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER

Likes

Comments

Contains affiliate links Fitness

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8.HER

Jeg synes altså godt det kan være lidt svært, at komme afsted til træning i dette kolde vintervejr! Jeg har mere lyst til at putte under dynen med en masse serier. Der er dog en ting der kan motivere mig til at komme afsted, nemlig nyt træningstøj. Om det er godt eller skidt ved jeg egentlig ikke. Godt for motionkontoen, men dårligt for pengepungen I guess. Men anyways, det får mig afsted i det kolde vejr, og det er nok i sig selv. Når jeg får nyt lækkert tøj eller træningstøj, så kan jeg slet ikke vente med at prøve det af, og gå med det! Hvis du har det på samme måde som mig, så har jeg her fundet et par træningsoutfits som måske kan få lokket dig afsted i det kolde og triste vejr ;)

Likes

Comments

Beauty

De her piller (FINDES HER) er virkelig min holy grail! Jeg har brugt dem i 3-4 år nu, og der er sket en kæmpe forskel med mit hår. Pillerne er lidt dyre, men jeg kan helt klart anbefale dem. Jeg har tidligere benyttet mig af Silica over en længere periode, som er en billigere version af hårpiller, men jeg syntes ikke rigtig de havde nogen effekt på mit hår. Da jeg startede på pillerne fra New Nordic var jeg temmelig skeptisk, da jeg ikke havde den bedste erfaring med Sillica. Jeg gav dog pillerne en chance, og efter et par måneders tid begyndte jeg at få mange nye babyhår, og jeg fældede mindre. Førhen havde jeg fehår, rigtig tyndt og fint hår. Mit hår knækkede konstant og mine spidser var så spaltede, selvom jeg gik til frisør regelmæssigt. Jeg var så ked af, at mit hår aldrig blev langt fordi min frisør altid måtte klippe så meget af mine spidser. Efter et længere forbrug af Hair Volume er mit hår blevet tykkere end aldrig før, jeg har mindre slidte spidser og så har det heller aldrig været så langt som nu. Min frisør har også kommenteret mit hår de sidste par gange hun har klippet mig, hun synes simpelthen det er blevet så flot og lækkert. Jeg skal ikke kunne sige om der er andre faktorer der spiller ind på min hårforandring. Derudover er det selvfølgelig ikke sikkert at det virker på dig, men give it a try. Men husk! Være tålmodig, det er ikke noget der bare sker fra den ene dag til den anden. Man skal give det tid. Der findes mange hårpiller på markedet, jeg har dog kun prøvet Sillica og Hair Volume, men jeg har hørt Priorin også skulle være godt (har dog ikke prøvet det endnu).

Likes

Comments