Vår lägenhet ligger ute!

När Kjell kom hem från jobbet frågade jag honom om han hade pratat med sina kollegor gällande nya lägenheten osv.
Kontraktet är inte skrivet ännu men nu vet dom iallafall att vi vill ha lägenheten och vi får den som sagt.
Kjell hade sagt att vi hade 1 månads uppsägningstid eftersom vi flyttar inom hans företags lägenheter men tydligen var det inte så (eller jag vet inte, inte han heller så mycket möjligt att det blir 1 månad vilket vi hoppas)
Han sa dessutom att vår lägenhet ligger ute på deras hemsida så jag kikade in direkt och då började mitt hjärta slå snabbare. Var inte alls beredd på att den skulle läggas ut så fort eftersom vi tänkte säga upp lägenheten senare iomed den korta uppsägningstiden. Känns läskigt på något sätt, när man ser sin egna lägenhet ute till uthyrning.
Så nu är det bara att invänta samtal från intresserade folk som vill kika in den och ta emot massa människor som vill kika.
Oh, så läskigt. Jag gillar inte att ha främmande människor här hemma men det är ju något som vi måste göra.
På ett sätt vill jag att tiden går fort nu fram till 1 Januari då vi får tillgång till lägenheten (vi hoppas dock det kan bli liite tidigare) men självklart vill jag ju inte att tiden skall springa iväg.

Nu skall jag kika in lite ny inredning! Vad jag vet behövs någon form av förvaring till mitt pyssel till det nya rummet och sen vill jag ha lite nya fönsterlampor!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 811 visningar

Gillar

Kommentarer

Anna86
Anna86,
Grattis 🌸 alltid kul med nytt det tråkiga är att packa
nouw.com/anna86
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack! Ja, verkligen - alltid så skoj! Packning och bärandet samt städningen är ju skitkass ... vi funderar på att köpa in städhjälp =)
nouw.com/frökenrödlök
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Åh grattis och lycka till 🙂
nouw.com/shinelikeapearl
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Saramadelene
Saramadelene,
FrökenRödlök
FrökenRödlök,