Trött innan jag ens öppnat!

Allt började med att mitt bibliotek skulle fjärrlån denna plus en annan bok till skolan åt mig från Falkenberg. Men när jag ska hämta är den ena fjärrlånad från Umeå? och denna skulle de köpa in så jag reserverar den. Går sin tid och min reservation sjabblas bort och fler hinner låna den. I veckan behöver jag boken så jag valde att själv reservera den från Falkenberg och åka hit och hämta, när jag kommer hit säger personalen att de inte hade hittat den. Jag börjar tröttna rejält på boken innan jag ens öppnat den. Personalen går iväg och kollar en gång till och hittar den då bakom alla andra böcker. Snacka om glädje!

Den här ska läsas ich sammanfattas ihop med min studiegrupp. Så är det. Nu bär det av mot syrran när jag ändå är här och imorgon blir det läsa av hela slanten.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 370 visningar

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Lät inge kul men ha en fin dag❤️
nouw.com/asemartensson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Resan till att ha boken i handen var inte kul =)
nouw.com/frökenrödlök
Sandifighter
Sandifighter,
Men oh så irriterande att din reservation sjabblades bort. Jag reserverar alltid mina böcker från bibblan här i Storfors och sen hämtar maken den på hans lunch. Perfekt 👍
sandifighter.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja visst är det toppen att göra så.. Min sambo får också hämta åt mig då han jobbar bredvid bibblan =) De gånger de kommer vill säga =)
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229