Skynda om du vill följa med på BLOGGTRÄFFEN!!

Med tanke på att tiden går fort och det faktiskt snart är vår och Maj så är det med andra ord ganska snart dags för årets bloggträff i Kristianstad. Jag har skrivit om detta innan men jag gör det igen eftersom det fortfarande finns platser kvar om du är intresserad av att komma! Jag var ju där förra året och det var himla trevligt.
God mat, trevligt sällskap, tävlingar, skratt och massa gooooooodiebags.
Att få trätta likasinnade bloggare är väldigt roligt, man kan dela erfarenheter, tips och trix m.m!
Vad jag förstått så är det i dagsläget bara 3 platser kvar så det gäller att skynda sig på om du vill hänka på!

Det är fina Johanna som står bakom detta och vi kommer träffas på Kungsäter Kök i Kristianstad för en planka och trevligt umgänge. Om du vill läsa mer om bloggträffen och anmäla dig så gå in på Johannas inlägg om träffen!
Som sagt, så var jag där förra året och då var vi hemma hos Johanna i hennes mysiga hus. Fick träffa hennes trevliga sambo och underbart söta son Hugo! Det var awesome. Jag hade aldrig träffat varken Johanna eller nån av de andra tjejerna som dök upp men det gjorde inget, för vi lärde känna varandra under kvällen.
Johanna hade jag haft kontakt med ett tag innan träffen så visste vem hon var ändå. Nu har jag sett att några av förra årets deltagare även kommer i år och det ser jag väldigt mycket fram emot - så mysigt att få träffa dem igen! Men det hade ju vart väldigt trevligt att även få träffa DIG!!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer