Nu när jag är här så måste jag ju bara ta tag i det.

Skrev inlägget vid 11-tiden men av någon anledning publicerades det inte, så nu när det är publicerat är jag nästan klar för dagens tentaplugg och det har gått bra. 

Hello!
Jag bestämde mig för att sätta klockan på 8 imorse för att vara på bibblan tidigt. Det blev inte så. Jag satte om klockan, gick upp vid 9 och kom inte iväg förrän halv elva. Nu sitter jag här, har jag börjat mitt skolarbete? Nej. Jag är inte motiverad, blää.. Men jag har iallafall tagit mig hit och ska sitta här i tre timmar så någonting måste jag göra.
Får börja med bloggen istället, så kan jag släppa det för en stund sen.

När jag är här blir jag alltid så sugen på att låna massa böcker och läsa, men jag har inte tiden till det just nu då jag pluggar och prioriterar att måla, pyssla och göra annat. Men det är något speciellt med en fysisk roman i händerna. Lånade iaf en bok idag, en bok om vandringssägen som Therese Lindgren pratat om. Den ska bli spännande att kika i.

Nehe... Svara på lite kommentarer och sedan plugga. På återseende.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 312 visningar

Gillar

Kommentarer

Annaasvensson
Annaasvensson,
Nä men såna dagar måste man få ha ibland, man kan inte vara på topp och vara motiverad varje dag helt enkelt! Kram 😊
nouw.com/annaasvensson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Nej det har du rätt i =)
nouw.com/frökenrödlök
MissJohansson
MissJohansson,
Skönt att komma dit och få sitta där med allt, så mysigt och jag är precis som dig jag vill gärna kolla i böcker, låna och bara mysa runt när jag är på bibblan. Hoppas att plugget har gått bra idag. Stor kram!
nouw.com/missjohansson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Någon gång har det hänt att jag kommit hem med säkert tio olika bäcker för att jag vill så gärna läsa alla.. samtidigt också! Haha
nouw.com/frökenrödlök
Amandizan
Amandizan,
Jag blir också så sugen på att låna massa böcker när jag är på biblioteket, känslan av att hålla i en fysisk bok i handen är obeskrivlig 😊
nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, en riktigt härlig känsla
nouw.com/frökenrödlök