Moment 22

Hej Hej <3

Den onda cirkeln, lite moment 22. Suck. Jag har nyligen berättat om mina problem med blödningar princip dagligen sedan två år ungefär och att jag nu vart hos läkaren.

Har fått avboka cellprovstagningar flera gånger på grund av blödningarna. Men läkaren vill gärna att ett test tas (vill såklart jag med) för att se om det är något där som felar och är anledningen till mina blödningar. Pratar med kvinnohälsovården på min vårdcentral och de säger att jag kan komma in vid blödningsfri dag och att det är viktigt att ett prov tas.

Men när jag bara har lite blödning får jag inte komma, måste vara blödningsfri. Det var längesen jag var fri från blödningarna nu, så får skjuta ännu mer på det. Dock, om jag fattade det rätt, kan provet tas i samband med att jag träffar gynekolog på sjukhuset i Halmstad när de ska undersöka varför jag inte kan bli gravid. Så jag får ju hoppas det går därigenom i alla fall.

Det här är verkligen påfrestande. Jag mår inte alls bra och hoppas jag snart kan få leva som alla andra, med blödning en gång i månaden.

Nu ska jag försöka släppa det, byta om till träningskläder och dra till gymmet för ett pass på roddmaskinen. Måste också förnya mitt gymkort och ska faktiskt köpa ett årskort denna gång! Wihooo!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 252 visningar

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Jag läste om det på Instagram och jag lider verkligen med dig att blöda konstANT kan inte vara roligt bara jobbigt ❤️nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är inte alls kul, skitjobbigt. Men förhoppningvis blir det väl bättre snart =)nouw.com/frökenrödlök
Tess
Tess,
Hoppas du slipper blödning nån dag så du kan ta cellprovet 😊 Jag tar qlaira och brukar hoppa över mensen då jag verkligen mår skit just då, dock får jag mellanblödningar pga det men inget jag lider av och jag blöder knappt 😊blondina.nu
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad skönt! Önskar det vore så för mig med, men icke.. Haha.nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229