Marknad, fotografierna har kommit, sista spurten!

Årets julmarknad är över, vilket känns lite sorgligt.
Det brukar kännas så efter denna helgen eftersom man går och väntar hela året, förbereder och planerar och ser fram emot det och så plötsligt är det bara över.
En ny lång väntan har precis påbörjats till nästa år.
Det har som vanligt varit riktigt trevligt. Mycket folk, mycket fint att titta på och jag fick sålt lite grann men dock inte så mycket som jag hade hoppats på men jag fick iallafall in för bordshyran och lite bensin och det är ju bättre än inget. Jag gör det dock inte för att tjäna pengar för det skulle aldrig gå utan för att det är roligt. Och jag får möjlighet att träna på min sociala fobi lite grann, en vinst för min personlighet om inte annat! Och så har jag fått umgås med syrran, hennes kille och lilla Malvina samt mina föräldrar vilket också vart underbart.
Men nu är jag trött. Jag körde från marknaden direkt till Kjells föräldrar då han var där, så vi fikade lite och satt och pratade och när jag kom hem var det bara att förbereda sig för skolan.

Igår påbörjade vi en ny kurs - Utbildning och lärande i verksamheter heter den. Och vi kastades in i den på en gång så vart mycket igår och idag. Dock kom jag hem lite tidigare idag vilket är riktigt skönt måste jag säga. Man är ju rätt trött i huvudet efter några timmar i skolan.

Jag har fått bilderna från fotograferingen som jag och Kjell var på för en tid sen. Kärlek och glädje kände jag när vi var där och ja, det kan man säga att det blev. Så fina bilder, verkligen!! Är det någonting ni vill se?

Nu är det riktigt nära slutet - den 14 November stänger jag röstningen, men änsålänge går det att påverka =) I vissa kategorier är det riktigt jämt och spännande =) RÖSTA PÅ DINA FAVORITER I VÅRA BÄSTA BLOGGAR 2019

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 324 visningar

Gillar

Kommentarer

Marie,
Så fint du satt upp dina fila alsters och såklart vill vi se de bilderna =D
sweetwords.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tackar! Det kommer så fort vi bestämt oss för vilka vi vill ha, svårt att välja ut 10 stycken av 50 riktigt fina =) hahaha
nouw.com/frökenrödlök