Liebster Award

Jag har fått en Liebster Award från Hanna, tackar!


Reglerna är:
1. Nämn vem personen är som nominerat dig och tacka.
2. Svara på de elva frågorna som ställts till dig.
3. Nominera elva stycken nya bloggare.
4. Ge de bloggarna du nominerat elva stycken nya frågor.
5. Se till att uppmärksamma de elva bloggarna om att de blivit nominerade till Liebster Award.


1. Vad var det som gjorde att du började att
blogga?
Det är snart 10 år sen jag startade på denna bloggen jag håller på med just nu, men hade skrivit på andra innan dess, men det räknar vi inte! Jag började nog för att jag tyckte det var roligt att skriva, att få visa vem jag är, att få kontakt med andra människor, att få visa upp mig, få uppmärksamhet!


2. Har du någon särskild bloggare som du tycker har en blogg som är lite utöver det vanliga och i så fall vilken?  Elfinas.blogg.se är en blogg jag följt länge, hon har alltid fina bilder, hon skriver sådant som intresserar mig och jag gillar hennes personlighet.

3. Har du några särskilda planer för hösten? Jag har precis flyttat så jag skall väl försöka komma helt in i nya hemmet med nya rutiner. Att njuta av sambolivet med Kjell, gå på olika marknader, jobba och få slösa på massa värmeljus!

4. Vad är det som gör att du väljer att komma tillbaka och fortsätta att följa en bloggare? Sättet personen skriver på tilltalar mig mycket. Om en person bara skriver korta inlägg hela tiden, inte använder stor bokstav och punkter, och alltid har bildlösa inlägg så tröttnar jag. Så det gäller att fånga mig.. vardagar gillar jag att läsa om med blandning av åsikter och kanske tips!


5. Har du någonsin tittat in till en massa olika personers bloggar och skrivit "nonsens kommentarer" för att få dem att komma in till din egen blogg? Ja, det har faktiskt hänt, speciellt i början av bloggandet då man vill nå ut till så många som möjligt. Men nu tycker jag det är så opersonligt och tråkigt. Jag vill att mina läsare kommer till mig för att de vill läsa om vad jag gör, inte för att jag i random inlägg bara lämnat "hur mår du"... Jag läser inlägget och skriver kommentar utifrån det jag ser i inlägget helt enkelt. För det är så jag vill att mina läsare gör hos mig!

6. Vilken typ av blogginlägg tycker du är roligast att läsa? ´Familjeinlägg, vardagsinlägg.

7. Vad tycker du själv är roligast att skriva om i dina inlägg? Det roligaste att skriva om är ju när det hänt nånting speciellt, något man kan dela med sig av! Men det är roligt att skriva ett åsiktsinlägg för att få igång sina läsare lite! Inspirera!

8. Hur ser du på olika typer av listor? Roliga eller utfyllnad i brist på något att skriva om? Beror helt enkelt på vad det är för sorts lista. Jag har besvarat listor som bara funkat som utfyllnad i bloggen men det blir i längden ganska trist, så jag försöker att hitta listor där jag kan utveckla svaret lite och få läsarna mer involverade i mitt liv eller hur man skall säga.

9. Har du en ambition att kunna försörja dig på ditt bloggande? Nej, inte på långa vägar! Men det är inte något jag vill heller. Min blogg är mitt intresse och det vill jag hålla på med när jag tycker det är roligt, det skall inte finnas ett krav eller måsten som det skulle kunna göra om man hade det som inkomstkälla att försörja sig på.

10. Hur ser den perfekta helgen ut? Den perfekta helgen för mig startar tidigt men inte allt för tidigt för jag vill ha sovmorgon, vaknar upp bredvid honom jag älskar, får ett godmorgon från honom, myser lite innan vi kliver upp och äter frukost. Samtalar om allt, skrattar!
Vi kanske tar en höstpromenad, vi kanske åker iväg på geocachrunda, på shoppingtur eller bara är hemma och kollar film eller något. Äter god mat och njuter av livet! Det enkla är det bästa.

11. Tror du att du fortfarande kommer att blogga om 5 år? Ja, men absolut, det tror jag! Då har jag förhoppningsvis blivit mamma och då vill jag ju dela med mig av mina ungars liv också! Jag har som sagt bloggat i 10 år snart, och jag älskar det, så himla roligt att få träffa folket bakom och sådant så jag kommer garanterat fortsätta dela med mig i bloggform om fem år.


Jag vill utmana följande bloggar och hoppas ni orkar anta utmaningen, men det är inget krav!
Sofia, Misstossequeen, Ida Tallhed, Ida A, Carolina, MissTy, Den Inre Kampen, Natalia, Pixelie, Jasmine och Junitjej.

Ni skall besvara dessa frågor!
1. Vad skulle du göra om du vann 50.000:-
2. Skänker du pengar till något?
3. Vilken möbel är den viktigaste i ditt hem?
4. Vilket är ditt favoritresemål och varför just det?
5. Hade du någon speciell leksak när du var yngre?
6. Bor du kvar i samma stad du är uppvuxen i? Om inte, hur många ggr har du flyttat?
7. Vad tror du att du gör om 5 år?
8. Vad gör du helst en ledig dag?
9. Vad är det första du lägger märke till hos en människa du dejtar?
10. Vad skulle du ta med dig till en öde ö om du bara fick välja tre saker och skulle stanna där en månad?
11. Vad driver dig till att blogga?


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 345 visningar

Gillar

Kommentarer

Tack för utmaningen! Kommer upp senare i veckan!

Svar; vill hålla det lite hemligt ett tag, lovar att visa bilder från hennes kalas och på tårtan ☺️
sofiawerlin.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det förstår jag, blir spännande att se sen =)
nouw.com/frökenrödlök
Nattis
Nattis,
Kul att läsa, ska se om ag hinner göra 😃
nouw.com/nattis
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hade vart roligt =)
nouw.com/frökenrödlök
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Tack för nomineringen 🌸
nouw.com/jenniferssynpalivet
Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Tack för nomineringen, kommer upp i dagarna 🙏🌸
nouw.com/jasmineivanoff
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
JUNITJEJ,
Åh, vilken kul utmaning! TACK! Jag ska anta utmaningen, men det får bli i helgen.
www.junitjejen.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att du vill göra den =)
nouw.com/frökenrödlök