Jag tycker faktiskt det är romantiskt på något sätt!

Inlägget är i samarbete med getpersonal.se 

Visst har du sett broar och räcken på broar med hängande hänglås på någon gång?
Jag har, flertalet gånger. Kärlekspar och bästa vänner skriver sina namn på ett hänglås (eller har det bara tomt) och sen låser de fast det på en väl vald plats på ett broräcke för att låsa fast deras kärlek.
Jag tycker det är så himla romantiskt och hade själv kunnat tänka mig att fästa ett hänglås på en bro med mitt och Kjells namn på. Kanske tycks lite fånigt egentligen men varför inte ;)
När jag surfade runt på getpersonal.se för att kika efter andra presenter såg jag att man kan köpa ett hänglås som är graverat - det hade jag velat ha!

Jag tycker det är så roligt att både ha själv och att ge bort någonting som är graverat med speciella ord.
Ett namn är ju fint ja visst, men om man har något litet citat eller fras eller något ord gemensamt med någon man tycker lite extra mycket om tycker jag presenten blir så mycket roligare om man graverar in det där ordet på något.
En gång köpte jag en chokladask till Kjell i present, där varje chokladbit hade bokstäver på sig och bildade ordet ISBJÖRN .. Han är min isbjörn nämligen, vi skämtar mycket om det och var bland det första vi skojade om när vi träffades. Det är ju personligt och blir en kul grej.

Om mottagaren exempelvis gillar att vara ute i skogen så är ju ett multiverktyg bra med kniv, öppnare, korkskruv medmera en fin present att ge med något fint graverat på. Eller om din vän önskar sig en ny necessär så blir den extra personlig om du skriver mottagarens namn på eller något. På getpersonal.se finns hur mycket olika saker som helst du kan köpa och gravera, inte bara smycken. Jag har en kökskniv hemma som vi graverat med uppmaningen Skär försiktigt! och Kjell har ett whiskeyglas där det står Kjell since 1982 på samt grillbestick med hans namn på.
Blir så mycket roligare att använda saker tycker jag när de är fint graverade och presenten blir extra personlig.
Då de produkterna vi har dessvärre inte kommer från denna butiken väljer jag att inte ha med dom på bild, men jag har sett på getpersonal.se att köksknivar och whiskeyglas finns så därför jag nämnde det också ;)

Tänk på getpersonal.se nästa gång du vill hitta en present till någon som har allt - ett vackert smycke, ett ölglas eller en nyckelring med fin gravyr på har han/hon säkert inte! 

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,
Vilket jättefint tips, ska ta mig en titt på en gång.
nouw.com/lottashullerombuller
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Gör gärna det =)
nouw.com/frökenrödlök
Johanna
,
Jag är just nu på semester i Lübeck med min familj, en helt fantastisk stad av det vi hunnit upptäcka, här såg vi igår en sådan bro med lås.
Om du och din Kjell vill på en liten resa så åk hit, det enda som vi funnit ”negativt” är att många är dåliga på engelska, och min skoltyska är sjukt dålig, men vi gör oss förstådda, det som är tråkigt är att de 2 båtturer vi gjort har varit på tyska, men är som fint ändå det vi tittat på. Är bra pris på maten, och vi har varit nöjda efter varje måltid. Sedan måste man komma ihåg att ta ut euro då flera ställen ej tar kort
Imorgon far vi hem igen, men blir en hotellnatt på vägen, har en 140 mil hem.
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Kjell är mer för information om olika saker än vad jag är - så om vi skulle åka dit och ta sån där båttur så spelar det ingen så stor roll för min del att höra vad dom säger - jag vill titta på utsikten istället =) Tack för tipset =)
nouw.com/frökenrödlök