Jag överraskade honom!

God morgon!

När vi städar här hemma har vi en väldigt bra uppdelning som passar oss båda, vi har alltid gjort så alla 4.5 år vi bott ihop. Kjell tar golven och jag resten. Jag avskyr nämligen att dammsuga så tycker detta är en bra uppdelning som sagt.
Igår var Kjell som vanligt i skogen hela dagen och jag bestämde mig för att vara i ateljen, men det tar sin lilla tid när man stryker stora pärlplattor när de ska ligga och svalna. Så jag fick ett sånt där ryck jag älskar att få så jag satte igång och städade här hemma. Jag fixade disken, jag tvättade, jag bytte sängkläder, jag sorterade i tvättstugan (vi har lite saker som ska slängas på tippen där, så sorterade det) och jag storstädade lägenheten. Jag tog t.o.m golven, dammsög och moppade.
Hade sådant flow, så när Kjell kom blev han riktigt överraskad.
Han blev glad att han slapp dammsuga vilket han hade tänkt att han skulle göra idag. Bra när man kan göra så han slipper det eftersom han jobbar mycket.

Så här blev det i ateljen med hyllan jag pratade om igår.


Före - Efter

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 131 visningar

Gillar

Kommentarer

Lii76
Lii76,
Härligt att överraska med städning. Det skulle uppskattats om min karl kunde göra någon gång, men tydligen bor han på hotell😆
nouw.com/lii76
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hehe!! Här är det snarare jag som bor på hotell =) Nej men vi delar på städning, och jag tar tvätt och disk m.m ibland och han tar ibland.. Han lagar dock för det mesta all mat =)
nouw.com/frökenrödlök

Så bra det blev där med före och efter. Sen så bra att ni kan dela upp allting. Det är väl så man ska göra i en familj, dela på ansvaret och åtminstone försöka bidra till att det blir bra för samtliga. Vi är ju någonstans bra på olika saker.

www.saramadeleine.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo men visst är det så. Han gör väldigt mycket här hemma men han trivs med det =)
nouw.com/frökenrödlök