Jag är tacksam över att jag är jag och ingen annan!

Förr i tiden, när mobbningen var som värst ville jag vara någon annan - nån som var populär, som alla gillade. Någon som folk såg upp till och tyckte var cool.
Någon alla ville hänga med, som blev bjuden på fester och aldrig behövde känna sig ensam.
Som tyckte det var roligt att gå till skolan och aldrig hade en klump i magen. Som aldrig behövde oroa sig över dagen. Som alltid fick ett leende och ett hej i korridoren. Någon som alla pratade med!

Nu, flera år efter, när jag har perspektiv på tillvaron och kan se bakåt så är jag tacksam över att jag aldrig blev någon annan, att jag fortfarande är den jag alltid vart! För det är den jag föddes till, det är den jag skapats till, det är den jag blivit trots all som skett.
Jag har mer förståelse för saker och ting, jag har ett samvete, jag har ett hjärta och jag bryr mig om människor. Egenskaper jag anser är viktiga hos människan! Nu tror jag inte att alla populära människor saknar dessa egenskaper men dem coola, dem som alla hejjade på, som alltid fick vara med, som alla gillade och såg upp till i min skola - dem saknar en hel del av dessa egenskaper!
Annars hade dem inte utsatt mig för det dem gjorde! Dem tyckte det var häftigt att ge sig på nån annan, dem tyckte det var coolt att trycka ner en klasskamrat psykiskt! Grupptryck!

Jag säger inte att jag hade blivit sådan om jag hade vart med populär - men genom att utstå och tvingas genomlida alla dessa skolår med skit har jag lärt mig mitt egna värde, jag har lärt mig vad medmänsklighet är och jag är stolt över all den kärlek jag ger folk i min närhet!

Jag är tacksam över att jag är Marica och jag vill för alltid vara som hon!

Tack @Misstossequeen för dina råd i dagens lucka - och tack för att du fick mig att skriva detta inlägget! ❤

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 864 visningar

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Superbra inlägg och instämmer helt, man ska inse att an duger gott och väl som den man är och man ska inget annat tro, KRAM
nouw.com/sweetwords
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
När man är mobbad är det dock svårt att inse det, men börjar förstå det nu 😊 Kram
nouw.com/frökenrödlök
Therese,
Vad kul att du antog det vännen 😊

Svar: Ja min bröder är verkligen bäst och har världens finaste hjärtan som ställer upp för mig så mycket som de gör <3
misstossequeen.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Skönt att dem finns hos dig!

Ja, det var ett bra ämne att skriva om =)
nouw.com/frökenrödlök