Intervju med Hannahsolina.se

Ni kan inte ha missat att det finns flertalet bloggar där ute som fokuserar på att hjälpa sina läsare att spara pengar genom gratistips, erbjudanden, kampanjer och annat. Idèn är himla bra tycker jag! Genom dessa små intervjuer gör jag vill göra med dessa bloggare får ni reda på vilka som finns för att ni själva skall kunna shoppa till billigare priser och spara pengar!

Vad heter din blogg?
Den heter hannahsolina.se

Varför började du blogga om gratistips? Ligger det något speciellt bakom ditt beslut att börja?
Det började som en rolig grej och var tänkt bara för dom närmaste som också är fyndgalna. Jag har alltid älskat att fynda och jämföra priser för att göra det bästa möjliga köpet för pengarna. Men väldigt snabbt växte läsarsiffrorna och jag märkte av ett intresse från företag som ville sponsra bloggen och idag är bloggen även en affärsverksamhet som ger mig en inkomst och jag har startat ett eget företag.

Har du gjort mycket fynd sedan du började blogga?
Oh ja! Jag gjorde många fynd innan också men nu när jag lagt supermycket tid på att leta efter dom bästa erbjudandena har det blivit ännu fler, plus att jag börjat följa gratis- och fyndbloggar som givit mig grymma tips. Hade ingen aning om att dom fanns och hur MÅNGA det finns!

Hur länge har du bloggat om just detta ämne?
Sen Oktober 2016, så 1 år och 7 månader.

Vilket är det bästa fyndet du gjort sedan du började blogga?
Ouff, jag vet inte! Har gjort så enormt många fynd under den här tiden, men det måste varit något där jag kombinerat ett befintligt erbjudande med en rabattkod - det är då det kan bli helt galet billigt!

Vilket är det bästa erbjudandet du gett dina läsare?
Det är samma där, erbjudanden i kombination med rabattkoder. Eller gratistips kanske! Man kan t.ex få ett gratis duschskum från Rituals på sin födelsedag, samt gratisgrej från Glitter och 12-pack rosor från Plantagen

Hur mycket tid lägger du ner på att hjälpa andra att hitta bra kampanjer?
Att leta erbjudanden på internet och dubbelkolla rabattkoder och läsa villkor tar säkert inte mer än en timme om dagen, det är mest annat som tar tid: att göra själva inläggen, att fota det jag själv köpt och redigera bilderna, hämta ut paket, cykla och handla bra erbjudanden och att göra dom punkter som krävs för att få en inkomst för jobbet jag gör. Och som ni andra bloggare vet så tar det tid att marknadsföra sig själv - syns man inte finns man inte! Och vad vore jag utan mina läsare?

Vart hittar du alla dina tips?
I reklamblad, annonser, tips från läsare och min mamma, nyhetsbrev, i fysiska butiker, direkt från företag när vi samarbetar och sist men INTE minst - andra liknande bloggar!

Hur sparar du pengar bäst – dela med dig av ditt bästa tips!
I nuläget har jag inget större utrymme för sparande så tappar motivationen helt, men för längesen när jag hade en bra inkomst sparade jag till resor och då kunde jag spara ihop 25 000 rätt snabbt. Fick ändra mitt tänk: "vad vill jag helst ha, den här tröjan eller extra fickpengar på resan/bättre hotell/slippa tänka på priser när vi äter på restaurang?". Mina bästa tips:

Inga onödiga köp - prioritera ditt mål eller köpet av den där prylen du står och håller i handen.
Ät billigare - jaga extrapriser och ät billigare maträtter, som t.ex storkok på bönchili eller linssoppa.
Om du behöver kläder eller inredning - handla secondhand
Sälj saker som du har, oftast har man fler saker än man tror. Sälj på Tradera, i facebookgrupper eller stå på loppis.


Hanna vill tipsa om ett bra inlägg där du kan anmäla dig i olika medlemsklubbar för att kunna få gratis saker när du fyller år. Hur bra är inte det? Klicka här för att komma till det inlägget =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 717 visningar

Gillar

Kommentarer

Miss Jennifer,
Fina Hannah <3
missjennifer.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
hannahsolina
hannahsolina,
Åh vad roligt! Kul att få synas på din fina blogg 😃 <3
nouw.com/hannahsolina
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jätteroligt att du ville vara med =) <3
nouw.com/frökenrödlök
Freja,
tack för tipset 😊
devote.se/frejalindsjo
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh bra tips, tack snälla för att du delar med dig 😊
nouw.com/sofialissmyr
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är Hannah vi ska tacka 😊
nouw.com/frökenrödlök
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hehehe =) Gullig du är, Sofia =)
nouw.com/frökenrödlök
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Tackar både dig och Hanna 😊
nouw.com/sofialissmyr