Inredningsfrågor!

När jag blev intresserad av inredning: Jag kan väl inte direkt påstå att jag är superintresserad av inredning mer än att jag tycker det är roligt att köpa saker till mitt hem. Så, jag har väl alltid vart intresserad av inredning i liten skala när man tänker på att jag mer än gärna byter gardiner, soffkuddar och ljushållare.

Favoritmöbel i hemmet: Vår älskade soffa. Vi köpte den ett litet tag innan vi flyttade från Hyltebruk, det är väl kanske 2 år sen eller någonting, minns inte riktigt när. Men jag blev så glad när vi fann denna och slog till, har nämligen alltid önskat mig en divan.


Det viktigaste när jag inreder är: Jag tänker inte alls, egentligen. Går mer på känsla och det som jag gillar. Jag blandar hej vilt.

Nästa detalj jag vill köpa till hemmet är: Jag vet inte riktigt, men hade vart roligt med andra kuddar i soffan samt andra gardiner i vardagsrummet. Jag vill ha mörka sammetsgardiner men med tanke på att vi har altan utanför vardagsrummet med tak minskar ljusinsläppet och mörka gardiner i en mörk årstid skulle kännas deprimerande på något sätt. Så jag får nog behålla mina vita, genomskinliga spets. Som jag förövrigt älskar.

Favoritbutiker: Jag handlar inte så jättemycket ifrån Jotex men jag gjorde det förr, dock älskar jag den butiken. Dollarstore och Rusta är också bra då de har fin inredning till mycket bra pris. En bra kombination. Gekås är också ett bra alternativ.

Nästa möbel jag vill köpa till hemmet är: Jag vet inte, tror jag just nu är ganska nöjd med det jag har. Har länge velat ha ett vitrinskåp från Ikea <-- länk att lägga in saker jag själv skapat men vet inte riktigt vart jag skulle placera det, så det är något som inte prioriteras just nu.


Senaste köp till hemmet: Jag lägger upp två saker här, för den ena är ju tavlan på isbjörnen i hallen jag fick av BGA vilket är senaste inredningsprylen som kom in i hemmet men det jag själv köpt senast är en klocka. (har säkert köpt andra saker men kommer bara på den nu, som senast)
Tyckte den var hur häftig som helst och skulle passa bra hemma hos oss och det gör den också, fann den på second hand för 50:- - sjukt nöjd.


Mitt nästa inredningsprojekt är: Jag har faktiskt inget, kanske måla en stor tavla att sätta upp någonstans i hemmet.

Min inredningsstil är: Jag önskar att jag hade en röd tråd, en specifik stil men som jag tidigare skrivit så blandar jag hej vilt. Helt efter eget tycke och smak helt enkelt. Jag gillar mycket färg, men även vitt och svarta, chabby chic och orientaliskt. Som sagt, jag blandar.

Något jag aldrig skulle ta in i mitt hem: Uppstoppade djur av många olika anledningar. Just nu tror jag inte att ett marmor-bord hade kommit in i lägenheten heller. Jag älskar marmor, jättefint men det skulle vara för tungt tror jag. Haha. Jag flyttar mitt vardagsrums bord mycket.

Ett inredningstips: Jag är inte alls kunnig när det kommer till inredning utan jag går bara på känsla och det är väl ett tips jag får ge - att gå på din egna känsla! Det du gillar är det du ska ha hemma, inte vad som är mode, populärt och som alla andra gillar.

Min instagram där jag delar inredning: Jag har inget konto för det, men på Frokenrodlok lägger jag upp saker som händer hemma, saker jag köper, när jag möblerar om osv.

Favoritdetalj i hemmet: Jag kan inte välja så det får helt enkelt bli tre saker, men jag har fler.
Min älskade tjocka dam i betong jag köpte på en hantverksmarknad för en tid sen, våra tavlor som hänger i köket som visar vartifrån vi är - älskade Halland samt min pärlade tavla på Monchhichi som hänger i hallen, som jag pärlat själv.

Dessa frågor har jag lånat från Yela <3
@Yela

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 362 visningar

Gillar