Inredningsfrågor!

När jag blev intresserad av inredning: Jag kan väl inte direkt påstå att jag är superintresserad av inredning mer än att jag tycker det är roligt att köpa saker till mitt hem. Så, jag har väl alltid vart intresserad av inredning i liten skala när man tänker på att jag mer än gärna byter gardiner, soffkuddar och ljushållare.

Favoritmöbel i hemmet: Vår älskade soffa. Vi köpte den ett litet tag innan vi flyttade från Hyltebruk, det är väl kanske 2 år sen eller någonting, minns inte riktigt när. Men jag blev så glad när vi fann denna och slog till, har nämligen alltid önskat mig en divan.


Det viktigaste när jag inreder är: Jag tänker inte alls, egentligen. Går mer på känsla och det som jag gillar. Jag blandar hej vilt.

Nästa detalj jag vill köpa till hemmet är: Jag vet inte riktigt, men hade vart roligt med andra kuddar i soffan samt andra gardiner i vardagsrummet. Jag vill ha mörka sammetsgardiner men med tanke på att vi har altan utanför vardagsrummet med tak minskar ljusinsläppet och mörka gardiner i en mörk årstid skulle kännas deprimerande på något sätt. Så jag får nog behålla mina vita, genomskinliga spets. Som jag förövrigt älskar.

Favoritbutiker: Jag handlar inte så jättemycket ifrån Jotex men jag gjorde det förr, dock älskar jag den butiken. Dollarstore och Rusta är också bra då de har fin inredning till mycket bra pris. En bra kombination. Gekås är också ett bra alternativ.

Nästa möbel jag vill köpa till hemmet är: Jag vet inte, tror jag just nu är ganska nöjd med det jag har. Har länge velat ha ett vitrinskåp från Ikea <-- länk att lägga in saker jag själv skapat men vet inte riktigt vart jag skulle placera det, så det är något som inte prioriteras just nu.


Senaste köp till hemmet: Jag lägger upp två saker här, för den ena är ju tavlan på isbjörnen i hallen jag fick av BGA vilket är senaste inredningsprylen som kom in i hemmet men det jag själv köpt senast är en klocka. (har säkert köpt andra saker men kommer bara på den nu, som senast)
Tyckte den var hur häftig som helst och skulle passa bra hemma hos oss och det gör den också, fann den på second hand för 50:- - sjukt nöjd.


Mitt nästa inredningsprojekt är: Jag har faktiskt inget, kanske måla en stor tavla att sätta upp någonstans i hemmet.

Min inredningsstil är: Jag önskar att jag hade en röd tråd, en specifik stil men som jag tidigare skrivit så blandar jag hej vilt. Helt efter eget tycke och smak helt enkelt. Jag gillar mycket färg, men även vitt och svarta, chabby chic och orientaliskt. Som sagt, jag blandar.

Något jag aldrig skulle ta in i mitt hem: Uppstoppade djur av många olika anledningar. Just nu tror jag inte att ett marmor-bord hade kommit in i lägenheten heller. Jag älskar marmor, jättefint men det skulle vara för tungt tror jag. Haha. Jag flyttar mitt vardagsrums bord mycket.

Ett inredningstips: Jag är inte alls kunnig när det kommer till inredning utan jag går bara på känsla och det är väl ett tips jag får ge - att gå på din egna känsla! Det du gillar är det du ska ha hemma, inte vad som är mode, populärt och som alla andra gillar.

Min instagram där jag delar inredning: Jag har inget konto för det, men på Frokenrodlok lägger jag upp saker som händer hemma, saker jag köper, när jag möblerar om osv.

Favoritdetalj i hemmet: Jag kan inte välja så det får helt enkelt bli tre saker, men jag har fler.
Min älskade tjocka dam i betong jag köpte på en hantverksmarknad för en tid sen, våra tavlor som hänger i köket som visar vartifrån vi är - älskade Halland samt min pärlade tavla på Monchhichi som hänger i hallen, som jag pärlat själv.

Dessa frågor har jag lånat från Yela <3
@Yela

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Kirsi,
Jätteroligt med inredningsfrågor. Det känns som något jag kan tänka mig att svara på själv. Har du något emot att jag lånar dem? Jag är också en sån som bara blandar saker heljvilt, utan att ha någon egentlig röd tråd eller stil. Gillar din klocka!
kirsi.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Då är det viktigt att du skriver att det är Yela.se som skrivit dem, då dem kommer från henne och inte mig 😊
nouw.com/frökenrödlök
Saramadelene
Saramadelene,
Roligt med såna frågor älskar också inredning 😊
DU har jätte mysigt hemma hos dig kram
nouw.com/saramadelene
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att du tycker det, tack =)
nouw.com/frökenrödlök
Annaasvensson
Annaasvensson,
dem har jätte fina sammets gardiner på jotex som inte är för mörka, har ett par vita i socrummet,
dem gula är också fina tycker jag. Vet du skrev du ville ha mörka men finns ju mittemellan. Ha för mig rusta med hade jätte villiga och då kan man ju prova 😊❤️
nouw.com/annaasvensson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Åh då får jag kolla in det, tack =)
nouw.com/frökenrödlök
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jättekul att se bilder på hur andra har intedat sitt hem och bilder på fina inredningar 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att du tycker det!
nouw.com/frökenrödlök
photoemmz
photoemmz,
Tycker att ni har det supermysigt hemma hos er😍
Nej uppstoppade djur hade aldrig kommit in i vårt hem.
nouw.com/photoemmz
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att du tycker det =)
nouw.com/frökenrödlök
sofiefriden
sofiefriden,
Roligt med inredningsfrågor. Älskar inredning... 🙂
nouw.com/sofiefriden
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det är roligt =)
nouw.com/frökenrödlök
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Åh vilken rolig lista! Jag ÄLSKAR inredning så det här kanske är en lista som jag också borde låna 🤔 alltid kul att läsa om vad andra gillar & har i sitt hem 😊
nouw.com/sannaevelyne
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja gör det, hade vart skoj att läsa - glöm inte att skriva att listan kommer från yela.se =)
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
JAg önskade mig alltid ett virkat lapptäcke som barn. Tilda fick en stor sådan filt när hon var bebis för då hada min mamma tid. Den filten har hon sparat. så fint ni har det
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att hon har sparat det =)
nouw.com/frökenrödlök
Amandizan
Amandizan,
Så roligt att få veta vad du gillar jag gillar också affären rusta inte allt för dyr men har ändå bra saker. Jag gillar ditt tips tycker det var ett bra tips🙏👌
nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, Rusta är hur bra som helst =)
nouw.com/frökenrödlök
Jessiekaos
Jessiekaos,
så intressant att läsa hur folk tänker kring inredning i sitt hem, ja tycker ett hem ska spegla vilka som bor där, att det ska kännas personligt det gör verkligen erat hem <3 marmor bord hade ja en gång fint ja men som du säger är det jätte tungt haha, så ett sånt kommer nog inte in i mitt hem igen heller haha XD
nouw.com/jessiekaos
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att du tycker det, så glad jag blir =)
nouw.com/frökenrödlök