Hur skulle du göra?

Nu tänkte jag ta upp en sak jag har funderat på en längre tid. När jag mötte samma samtalsämne hos Johanna för en tid sen kände jag för att ta upp det här. Vill veta era åsikter. Vad tycker ni om att man faktiskt kan köpa gillare/följare på sociala medier? Vad är egentligen meningen med det påhittet? Johanna skriver att hon sett att man kan köpa det på någon sida men väljer att inte skriva vilken sida för att inte ge gratis reklam, det låter som en bra idè tycker jag. Men har själv för mig jag såg det på nån reklam vid högra sidan på facebook, ni vet där det poppar upp ibland.

Varför vill man betala för att få följare? Varför är det viktigt att ha många? Vad är det som gör att man väljer att lägga pengar på det? Jag tror att de följarna man köper kommer synas på dina sidor men dem kommer inte vara äkta människor, så vad är då meningen? Vi tänker Instagram - du köper 500 följare och det ser mycket ut för andra, men hur många av dessa kommer verkligen gilla specifika bilder?
Vi tänker Blogg - man ser att du har en stor blogg för att du har många som följer dig exempelvis via blogglovin men vem kommenterar dina inlägg?

Jag vet en bloggare som betalar för sina följare. Denne verkar ha en aktiv och stor blogg med många läsare, men på bloglovin finns inte många och kommentarerna uteblir. Vad är det då det coola med grejen? Det är jätteskoj när många väljer att följa ens liv men jag f��redrar äkta människor som väljer personligen att följa mitt liv och mina påhitt på instagram och bloggen. Jag vill inte betala för att bli stor - jag vill göra det på "rätt" sätt.

Har du köpt följare? Skulle du kunna tänka dig att göra det? Varför?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer