Höstiga frågor!

1. Vad tittar du på?
Jag älskar kriminalare och just nu har jag fastnat för Gåsmamman, Maria Wern och Annika Bengtsson.

2.Vad lyssnar du på?
Dels ljudböcker, dels musik från Spotify och då är det just nu mycket Larz Kristers faktiskt.

3. Mina bästa höst-tips?
Se inte vädret som något negativt, att vi har olika väder är bra för då uppskattar vi de bästa vädret mer när det tråkiga kommer emellanåt.

4. Vad kommer du att fota i höst?
Jag har inget specifikt jag kommer fotografera men jag misstänker att det kommer bli en del träd, buskar och löv med tanke på att denna årstiden skiftar i så många vackra färger. Vatten, sjöar och hav är också någonting jag gillar att fota överlag.


5. Vad är det bästa med hösten?
Det är som sagt alla de vackra färgerna som finns i naturen. Men även att det är mysigt när man fryser lite och får mysa i en onepiece (eller andra myskläder) och under filt i soffan. Kunna kolla film och sitta och pyssla när det är trist och regnigt väder utanför. Att få tända alla vackra ljus men även får vara ute i den här krispiga härliga kylan, få känna det sticker i kinderna och få komma in och njuta av en varm kopp choklad.

6. Vad händer i ditt liv just nu?
Jag är mitt uppe i en intressant kurs i skolan, nämligen pedagogiskt ledarskap och organisation där vi just nu planerar och förbereder oss för att gå ut och intervjua en ledare eller chef i en organisation. Så skolan är ju en del, men sen pysslar jag väldigt mycket. Både målning och armband. Jag jobbar en del på www.shedo.se och besvarar mail i jouren och jag pysslar med Epilepsikampen. Jag umgås med vänner och familj och har massa rolig saker på gång i höst.

7. Vad har du för höst-planer?
I höst kommer jag och Kjell gå på spelning och lyssna Joddla med Siv. Jag och syrran ska på en spelning och lyssna på Melissa Horn. Jag, syrran och mamma ska på storseans med Terry Evans i Falkenberg. Sen är det dags för årets första julmarknad i November där jag och syrran står för 5:e året i rad (tror det är femte).

8. Vad kommer du att dricka?
Under sommaren har det blivit min favorit med islatte, och jag har längtat lite till hösten för då smakar latte så mycket godare. Jag dricker mer latte från min Tassimo under hösten. Nu har jag ju köpt in nya smaker som kommer drickas ofta misstänker jag, då dem var riktigt goda.
Framförallt Hot Choco Baileys och Latte Macchiato Baileys, men även Gingerbread Latte.

Dessa frågorna fann jag hos @sweetwords för en tid sen.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar