Gunnel har vart på besök igen, vi gick på fotboll!

Hej!
I Februari tidigare i år hade jag besök av Länka Med Kärleks´s maskot, hjärtat.
Den här veckan och helgen har hon vart på besök igen. Nu är hon dessutom döpt sedan några veckor tillbaka och heter numera Gunnel :)
Roligt att Gunnel ville komma tillbaka till mig även om hon försökte rymma sist när jag var hård och bestämd över att hon inte fick måla naglarna.

I onsdags satt jag i soffan och spelade tvspel när det plötsligt rörde sig ute på altanen, och någon kom och knackade på och frågade om hon fick titta in igen, då hon hade saknat att vara här. Såklart fick hon komma in :)


Det var ett kärt återseende och Gunnel mindes förra gången när hon fick åka med mig till syrran och vi spelade tvspel då också. Eftersom jag spelade nu ville hon testa och det fick hon göra. Det gick riktigt bra, duktigt litet hjärta!


I torsdags var tanken att Gunnel skulle vara med mig i skolan när vi hade föreläsning om HR-perspektivet då hon tyckte det verkade intressant när jag berättade för henne att vi nu studerar en kurs som heter pedagogiskt ledarskap och organisation. Hon åkte med mig på bussen och låg i väskan men när föreläsningen väl drog igång vågade hon sig inte fram då hon såg att det var väldigt mycket folk. Vi är ju 39 stycken i klassen så det blir ju en å annan klasskamrat, så hon låg i väskan hela tiden.

När vi kom hem ville hon se på när jag målade och det var någonting hon tyckte var roligt. Hon mindes vid förra besöket att vi var kreativa (då skapade vi armband till Epilepsikampen) och så blev det nu också. Hon fick vara med och måla lite på min tavla med en katt, hon tyckte det skulle passa att krypa en nyckelpiga på kattens svans och var riktigt stolt över resultatet. Här visar hon upp vad hon fick vara med och skapa denna gången.


I går drog vi iväg på lite äventyr, det var dags för lite fotboll och det var Gunnel peppad på att få se. Men innan det var dags att åka till arenan åkte vi in på en affär då Kjell skulle kika kläder och sedan behövde vi handla lite på Lidl. Gunnel blev som jag, sugen på att köpa lite tshirts då det fanns så många fina färger. Blev inget köp för Kjell och tyvärr varken för mig eller Gunnel heller. Jag hade inga pengar och för Gunnel var det tyvärr storleken som var fel.


Så var det äntligen dags för fotboll. Gunnel var som sagt taggad för att se lite action men bestämde att vi skulle äta lite mat innan, det var ju ändå dags för lunch och Kjell var snäll och bjöd oss på hamburgare. Riktigt mumsigt! Det blev en spännande match och FFF gjorde mål redan efter 11 minuter i första halvlek, tyvärr enda målet i matchen men det gör ingenting för det gjorde att Falkenberg vann och äntligen fick 3 poäng, något som var välbehövligt. Tror det var tack vare Gunnel att de vann, för att hon var med och supportade =)


Efter matchen åkte vi till Kjells föräldrar för att äta lite middag ihop med dem och Kjells syskon och syskonbarn som var på besök från Lund och Stockholm. Det var riktigt trevligt men jag hade så ont i huvudet så blev mest bara mat och lite prat innan vi lämnade och åkte hem igen.


Idag var det dags för Gunnel att åka vidare. Men hon ville att vi skulle ta en selfie innan hon åkte så det gjorde vi. Hej då Gunnel - ha en trevlig resa! Hoppas att vi ses snart igen!

Puss & Kram 

Fröken Rödlök

  • 338 visningar

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin
Hannas krypin ,
Vilket mysigt inlägg. Det är så roligt att få läsa och se vad Gunnel hitta på. Hon får verkligen göra en massa skojiga saker. hannafialotta.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Visst går hon och hon får se sig mycket om i landet 😉nouw.com/frökenrödlök
Kamilla
Kamilla,
Gunnel måste älska att hälsa på hos dig där hon får vara med på så mycket bus och skoj. Ja hon gillar sport den där lilla filuren. Ibland när hon var med mig på hockey och det blev bakläges mål skrek hon bajs i hela hallen. Pinsam hon var....men en sann supporterkamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hehe ja det är roligt, hon får vara med om mycket 😉nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229