Gästblogg - Hur skall en vän vara enligt Jennifer!

En bra vän!
Vad är en bra vän egentligen? Enligt mig? Enligt dig?

Jag tycker att en bra vän är när man finns där för varandra. I vått och torrt. Natt som dag.
Ett samtal bort. Ett sms bort. Ett blogginlägg bort.
Att alltid finnas där; det är en bra vän för mig! Man behöver inte prata varje dag; men ändå veta exakt var man har varandra: I de bra stunderna, i de dåliga stunderna, i de roliga stunderna och i de stunderna som det känns som att man kommer att gå under! En bra vän ska kunna skratta ihop OCH gråta ihop!

Jag har många vänner. En del som jag träffar väldigt ofta och en del som jag träffar mer sällan. Men de alla betyder lika mycket för mig <3
För de vännerna jag har i närheten av mig så kan de alltid komma hem till mig eller jag hem till dem. För de vännerna som bor en bit bort så finns jag alltid tillgänglig via mina sociala medier och min telefon. Jag stöttar och hjälper när jag kan. I skrift och i tal. Man behöver inte kunna kolla varandra i ögonen varje gång man pratar bara för att vara en bra vän.

Jag finns där för mina vänner i vått och torrt. Alltid. No matter what!
Behöver de mig så är jag där så fort jag kan! De kan gälla en fika, ett bröllop, en shoppingrunda, en begravning, att få gråta mot min axel.. VAD SOM HELST! Jag är där direkt!
En bra vän respekterar, ger omtanke, älskar och är ärliga - även fast det kan såra.

Men missbrukas min vänskap och jag märker att jag blir utnyttjad eller baktalad så avslutar jag vänskapen direkt; där finns det ingen andra chans från mitt håll!
Jag tror vi alla kan se olika på det här med bra vän. Så vad är en bra vän för dig?

Kram, Jennifer.
Http://missjennifer.se

Tack @Missjennifer för dina kloka ord i denna frågan. Jag håller med dig i stort sett allt, det är viktigt att man finns med i allt, inte bara det som är roligt. Tack för att du ville dela med dig av dina åsikter i detta!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Tack för att jag fick skriva av mig, min fina vän! <3 På lördag ses vi! 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det var så lite så, roligt att du ville vara en del av min blogg för en stund <3 .... En dag mindre nu, snart är det lördag, woop woop <3
nouw.com/frökenrödlök