Fredagshyllningen #72

Dagarna går fort, nu är det dags igen för en hyllning i bloggvärlden. Jag blir uppriktigt sagt riktigt glad över att ni, mina fina läsare, uppskattar att vi gör det här. Jag pratar utifrån mig själv nu men vet att Sofia också får fin respons. Jag möts av massa fina kommentarer när jag lagt upp detta på fredagsmorgonen och det glädjer mig! Vi tycker det är roligt att sprida lite kärlek så vi fortsätter helt enkelt att göra det.

Kärlek kan man inte få för mycket av

Kika in hos @sofialissmyr för att se vilka hon hyllar denna veckan.
Mina tidigare hyllningar hittar du här och Sofias här.

Alixandra

Jag gillar människor som @Alixandra, hon verkar nämligen vara sig själv till 100%. Hon delar sitt liv på youtube och lägger upp sina videos på bloggen. Men lägger även upp inlägg som är personligt skrivna där vi får ta del av vad hon hittar på, hur hon känner och vad hon tycker. Hon verkar vara en kreativ person och det gillar jag skarpt. In och kika på hennes blogg!

Julia

Jag minns inte hur jag hittade in till @juliawahlberg första gången. Men det spelar ju mindre roll egentligen. Jag fastnade för hennes utseende. Det är kanske dumt på något sätt men kan inte hjälpa att jag tycker hon är snygg, hehe! Hon delar väldigt mycket foton som är av hög kvalitet måste jag säga, roligt när någon tar bra bilder. Kan dock bli lite mycket bilder och liten text med tanke på att det är blogg, men det är ju en smaksak. En bra blogg i allafall =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer