Frågor och svar - del 1

Hej!

Denna gången har ni verkligen tänkt till inför att ställa frågor till mig, det är någonting jag uppskattar att ni har gjort. Inte frågor om bloggandet jag besvarat tusen gånger innan. Tack så hemskt mycket för era kreativa och roliga frågor! Det blev faktiskt väldigt många så jag får dela upp dem i olika delar och idag får ni ta del av första delen frågor och svar.
_________________________________________________________________

Vad är det du studerar, hur lång är utbildningen? Är det en vuxenutbildning? Vad tänker du dig att din utbildning ska föra dig när du är klar? Vad kan man jobba med?
Jag studerar på Halmstad Högskola och planerar att bli Hälsopedagog. Utbildningen är på 3 år och jag har precis påbörjat mitt 2:a år. Jag är inte säker på om jag kommer arbeta som hälsopedagog och det var jag överens med mig själv innan jag sökte också. Tanken har hela tiden varit att våga gå utanför min comfortzone, att testa på någonting nytt, lära mig nya saker, träffa människor och lära känna mig själv mer. Men en hälsopedagog kan jobba med mycket, det är väldigt brett. Inom privata sektorn, inom landsting och kommun, inom barnomsorg, inom äldrevård. Vi kommer kunna på ett pedagogiskt sätt handleda andra och förmedla helhetssynen på hälsa. Mycket inom den psykiska, mentala och psykosociala hälsan. Vill du veta mer är det lättare att googla hälsopedagog =)

Nämn en bra och en dålig sak med dej?
En bra sak är att jag tycker att jag är ganska givmild och generös. En dålig sak är att jag dessvärre är ganska lat, en otroligt dålig egenskap I know.

Vad är det bästa med hösten?
Det är alla vackra färger, den krispiga kylan och alla tända ljus man förbrukar hösten igenom.

Vad är det bästa med att vara moster?
Att jag får ha Malvina i mitt liv <3


Ditt drömjobb?
Äga min egna lilla butik med pyssel, inredning och udda ätbara ting.

Drömhus?
Jag har nog inget speciellt drömhus, mer än att det hade vart så underbart om det låg vid havet eller en sjö, inte så jättenära grannar och ha en trädgård men inte allt för stor. Kanske ett enplanshus också.

Om du bara får välja mellan att alltid ha regn eller snö vad skulle du då välja?
Regn alla dagar i veckan.

Favoritmotiv att måla?
Solnedgångar med svarta siluetter, mestadels djur.


Drömresa?
Jag har två drömresemål faktiskt. Ena är en kariben-kryssning där jag under kanske 1-2 veckor får spendera tid på havet i en gigantisk färja. Där man får möjlighet att stanna vid och kliva av i olika länder och se sig om kring, men framför allt att få vara ute på havet och njuta.
Annars hade jag gärna testa på att åka gondol i Venedig.

Vart skulle du vilja bo om du fick välja vilket land som helst?
Jag är nog rätt tråkig, men jag vill faktiskt bo kvar i Sverige.

Fler frågor och svar kommer ..

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 356 visningar

Gillar

Kommentarer

Madde
Madde,
Bra svar på dina frågor. En Karibienkryssning hade nog inte varit helt fel, har faktiskt funderat det ett tag nu. Sverige är ett bra land att bo i även om många vill få oss att tro något annat.
www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Skulle aldrig få för mig att flytta utomlands 😉 Eller hur, det har jag också gjort ... tänk om man någon gång kunde spara ihop till det..
nouw.com/frökenrödlök
Naatly
Naatly,
Kul att läsa! Skulle också vilja åka på en kryssning i Karibien! Drömmen! 😍 Kram
nouw.com/naatly
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Visst hade det vart drömmen, helt magiskt =)
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229