En spontanträff med en underbar tjej!

Jag tog mig en liten promenad runt i området i förmiddags! Njöt av solen, tittade på studenter och klappade på hästar. Precis bakom vårt lilla hus finns en av flera hagar där det går hästar, så gick dit och fotade lite förut.
Var iväg ett tag, satt på en parkbänk och lyssnade på musik och sen promenerade jag tillbaka till rummet. Då bestämdes det att jag och en tjej vid namn Rosanna skulle träffas. Jag visste inte att hon flyttat hit så blev så förvånad när hon skrev och frågade om vi skulle ses. Vi fick kontakt för första gången på sisådär tio år sen när vi hade lunarstorm. Men inte riktigt pratat så mkt de senaste åren - följt varandra på instagram och så bara! Men, vi träffades. Hon bjöd mig på bussresa in till stan så jag fick se lite mer av Linköping. Kollade affärer och så bjöd hon mig på mongolisk buffe. Jättegott och jättesnällt.
Planen är att ses imorgon också - då skall vi till Ljungsbro och kika in på Cloetta Outlet, sen skall jag få komma och hälsa på hemma hos henne och så skall vi kanske till Leklandet med hennes små barn. Ååååh. Underbar tisdag och antagligen lika fin onsdag.

Nu sitter jag på rummet och käkar lite godis i väntan på att Jimmy skall komma hem :) Fotade som sagt lite när jag var ute i förmiddag!
Vad tuggar hästarna efter när de går och betar i sån här sörja i deras hage?
Vi bor i maskrosen :)
Aldrig sett en sittande häst förrän nu ;)
När jag fotade den förra hästen och han gick iväg kom denna bjässen fram mot mig och ställde upp sig. Jag fotade och när jag var klar med det nickade han på huvudet och sen gick han. Linslus :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer