En speciell dejt som ändå blev bra! 2 år av kärlek!

För 2 år sen var jag medlem på Mötesplatsen.
Såg ett offentligt meddelande på sidan där en Kjello hade skrivit att han skulle ut till skogen och jobba!
Jag gick in på hans sida och lämnade ett meddelande om att han skulle ha en bra dag (eller något sådant) och det var början på vår tid. När han kom hem på kvällen svarade han på mitt meddelande och sen mailade vi hela tiden.
I början kom mailen på kvällen när han hade kommit hem från jobbet och jag längtade hela dagarna!
Allt mer som tiden gick började svaren även komma på morgonen, innan han stack till jobbet!

Först vågade jag inte riktigt fråga om han ville ses och ärligt talat minns jag inte om det var jag som frågade eller inte, men troligtvis var det jag =) Han ville ses men inte där och då för han var förkyld!
Jag trodde det var ett svepskäl, för att slippa träffa mig, men jag hade fel.
När han blev lite bättre bestämde vi träff - det var den 23 December.
Vi träffades på Stålboms Cafe i Falkenberg!
Jag var jättenervös. Plötsligt kommer han gående mot mig där jag stod utanför dörren och väntade.
Så lång och stilig han var. Mitt hjärta började slå dubbla slag.
Vi köpte lite fika och gick och satte oss och började prata.
Sen kunde vi inte sluta - vi pratade och pratade och pratade!
Plötsligt ser jag genom fönstret att min pappa och bror kommer in på cafeet och jag blev riktigt nojjig, var så rädd att dom skulle komma in till oss och skämma ut mig, men dom skulle bara hämta en tårta dom hade beställt.
Kunde vart pinsamt =)

Jag minns att Kjell berättade om en resa som han, hans pappa och lillasyster planerade till våren.
En treveckors tripp till Kuba och jag minns att jag tänkte Då får vi hoppas att det inte blir något efter detta för tre veckor hade jag inte klarat av att vara utan honom. Vem tänker ens så på en första dejt! HAHAHA!
Jag kände mig så varm när jag lyssnade på allt han sa, och jag blev glad att han lyssnade på mina ord.
Hans ögon var så fina och jag var så glad att han ville träffa mig.
När vi hade fikat klart och suttit några timmar kände jag att jag var tvungen att lämna. Skulle på middag och bingolottospel hos mina föräldrar nämligen. Vi avslutade dejten och tog på oss våra jackor och gick mot parkeringen.
Där blev allt plötsligt så stelt. Varken han eller jag visste riktigt hur vi skulle avsluta det hela.
Jag fick intrycket att han hade tyckt det var trevligt men inte mer än så, jag sa att vi får väl se om någon av oss hör av sig igen efter detta och han svarade Ja, det märker vi. Sen blev det en jättekonstig och märklig kram innan vi sa hejdå.

Jag kunde inte sluta tänka på honom! Hjärtat slog fortfarande dubbla slag. Jag var så nyfiken på honom och ville veta mer - men hade ju känslan av att han inte ville träffa mig igen. I efterhand har Kjell berättat att han också fick den känslan, att jag inte ville träffa honom. Vi tyckte det var underligt med tanke på den mysiga dejten vi faktiskt hade haft.
Jag pratade med syrran om hur det kändes och hon frågade om jag ville träffa honom igen och mitt svar var att det ville jag. Men skriv till honom och fråga om han vill ses igen sa hon åt mig. Sagt och gjort. Jag smsade och frågade om han ville träffa mig igen och när jag fick ett sms tillbaka sken jag upp som en sol.
I smset stod det Svar: JA!!
Så glad jag blev, trots den konstiga känslan ville han träffa mig igen!
Den julafton gick jag på rosa moln.

Nästa dejt blev på nyårsafton! Jag åkte hem till honom kl 10 på förmiddagen. Han hade sagt att han skulle iväg på ett nyårsfirande vid 14-tiden och jag tyckte det var bra eftersom jag då hade en tid att anpassa mig åt om det skulle kännas jobbigt eller något sånt. Men när klockan blev 17.30 kände jag att jag var tvungen att runda av och dra mig hemåt för att hinna förbereda mig, duscha och byta om innan firandet jag skulle på.
Vi hade alltså suttit i hans soffa och pratat i flera timmar, glömt av att äta och glömt av tiden!
Vi bara pratade och pratade! Allt kändes så himla bra!
Vi fortsatte och ses det nya året, både hemma hos mig och hemma hos honom.
Vi drack te och åt smörgås och pratade. Det var så himla lätt att snacka med honom och jag ville bara veta mer hela tiden.
Efter några träffar sov jag över hos honom för första gången.
Sen flöt allt bara på - jag började få känslor för honom på riktigt men jag försökte stänga av dom för att jag inte ville bli för sårad om det skulle vara som så att dom inte var besvarade. Till slut klarade jag inte av att hålla känslorna inombords och berättade vad jag kände.
Några dagar efter detta erkännande både för mig själv och för honom, när vi ligger och pratade en natt säger han plötsligt Jag tycker att du och jag blir ett vi! Sablar vilken underbar känsla det var! Bekräftelsen var enorm!

Snart är det 2 år sen får första dejt, vår andra dejt och dagen det blev vi!
Jag är så himla lycklig! Kjell är en speciell person med stort hjärta!
Han vill alla väl och han ställer alltid upp när det behövs.
Han är generös och kärleksfull.
Tyvärr har han svårt att berätta vad han känner och det är lite synd tycker jag, men han är duktig på att visa det och det är nog ännu bättre.
Vi har väldigt bra tillsammans och vi kan prata om allt, jag känner mig trygg ihop med honom och jag mår så bra tillsammans med honom. Vi har det roligt ihop och skrattar massor.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 224 visningar

Gillar

Kommentarer

beccasmelodi
beccasmelodi,
Vilken underbar läsning! Så glad för din skull att du har någon du tycker så mycket om bredvid dig 💕
nouw.com/beccasmelodi
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack fina du 💕 Ja jag är så glad 😊
nouw.com/frökenrödlök