En dejt jag aldrig kommer glömma, det var fruktansvärt!

Hej!
Ni minns att jag hade en frågestund för en tid sen och jag vet att alla svaren inte har kommit ännu, men det är på gång! En av frågorna var att jag skulle beskriva en mardrömsdejt. Jag valde då att inte besvara den frågan där och då eftersom jag tycker att det krävs ett eget inlägg för det. Hahaha!! Det var verkligen en mardrömsdejt men i efterhand kan jag bara skratta åt det hela.

Min pappa hade ett stort akvarium med olika fiskar i samt en stor mal som han hade haft en tid men tröttnat på. Han skulle göra sig av med akvariet till en tjej som skulle ha det till sina sköldpaddor hon ville införskaffa. Men i köpet ingick fiskarna så hon fick ta allt eller inget. Den dagen hon skulle hämta akvariet var mina föräldrar inte hemma och eftersom jag bodde i samma stad frågade pappa om jag kunde leverera och såklart jag gjorde det. Pappa hade förberett allt och lagt fiskarna i en hink med pump och allt som behövdes för att hålla fiskarna vid liv och allt hade han ställt i hallen så det skulle vara smidigt för mig att leverera men så enkelt blev det inte.

Jag dejtade på den tiden och hade träffat en kille på nätet jag pratat med ett tag via telefon och vi skulle träffas, han skulle komma hem till mig för lite middag och sova över. Pappa frågade om jag kunde lösa akvariet iallafall och det skulle inte vara några problem, pappa sa dessutom att det var helt okej om killen följde med. Hahaha.. Jadu!!
Vi åkte hem till dem lite tidigare än utsatt tid och väl var väl det för när jag öppnade dörren stank det som sjuttsingen där inne. Allt såg ut som när pappa hade lämnat det förutom att fiskarna inte hade klarat av förflyttningen trots att pump och allt fanns med i hinken de låg i. De luktade fruktansvärt så öppnade fönster och dörrar för att vädra ut. Ringde pappa och hörde hur jag skulle göra med fiskarna. De kunde jag hälla ut i toaletten så det var tanken, men ville inte bara hälla ut alla utan skulle ta de med en hov och när jag står på toaletten, stressad eftersom tjejen var på väg, svetten rinner och jag skäms med tanke på att den där killen var med så märker jag plötsligt att nånting i hinken lever. Jag blev skiträdd, ställde ner hinken och sprang ut på trappan. Den där dejten kommer efter och frågar om han skulle hjälpa till, men jag ville inte visa mig från en mindre bra sida så jag gick tillbaka igen och ville lösa det. Jag var livrädd för den där enorma malen som låg kvar i hinken men fick upp den i hoven och lade den i handfatet som jag fyllt med vatten medan jag plocka ur de andra fiskarna och rengör hinken innan jag fyller den med färskt vatten och i med malen igen.
Jag tejpar hinken och gör hål i den uppifrån och sedan kommer tjejen. Jag beklagar det som hänt och hon sa att det inte gjorde någonting alls eftersom det inte var fiskarna hon var ute efter, hon var mer glad över att slippa ta hand om dem. Jag fick pengarna, hon fick akvariet och vi kunde lämna föräldrarnas hus.

Vi åkte hem till mig igen och då var det dags för att laga lite mat. Jag bjöd på tacos har jag för mig och vi käkade men jag minns inte vad som mer hände. Vi somnade och på förmiddagen kände jag inte för att vara med honom, hade tyckt att det var bättre att bara prata i telefon, vi klickade inte så jätteväl som jag hade hoppats på och han var rätt på, nånting jag tyckte var skrämmande. Han förstod nog hur jag kände eller kände likadant själv för han drog sig hemåt.

Det var kul att träffa honom, hade en mysig kväll (på många sätt) men jag kommer ju aldrig glömma den här mardrömsdejten! Fy faen!! Men tjejen blev nöjd med sitt akvarium och pappa fick sina pengar! Slutet gott, allting gott =)

Puss & Kram 

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Hahaha skrattar åt det nu men måste ha varit väldigt jobbigt. Jag hade nog skitit på mig om jag såg att nånting rörde sig och jag trodde allt var dött😂nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det var läskigt eftersom jag var säker på att allt i hinken var dött.. hahanouw.com/frökenrödlök
asemartensson
asemartensson,
Haha har du inga mer roliga historier?😂nouw.com/asemartensson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Haha, inte vad jag vet nu! Lite som inte är rumsrena som jag dessvärre inte kommer ta upp här 😃nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229