Det var en dröm även för mig som barn!

Inlägg i samarbete med www.letsbuyit.se


Tjenixen!

När jag var liten såg jag många trädgårdar med lekstugor på för barnen. När jag växte upp och var 11-12 eller någonting cyklade jag ofta hem till en kompis som hade en egen lekstuga. Jag var så avundsjuk och ville själv ha en. Hon lekte inte så jättemycket i den just då men ändå.
Jag drömde om att ha en egen lekstuga där jag kunde låtsas att jag var mamma, och hade hushåll.
Haha!
Den drömmen sitter fortfarande kvar, dock inte för mig såklart.
Jag skulle vilja ha en lekstuga till mina barn. En fin i trä med någon härlig färg (gärna så mycket match med vårt hus/lägenhet) som jag kan pynta med lite blommor, en brevlåda och ett kök där inuti. Där barnen med sina kompisar kan leka. Att inreda hade ju vart roligt och sedan få se lyckan hos mina egna barn. Ja.. jag drömmer!

Om du som jag skulle vilja ha en lekstuga men inte riktigt vet vad du ska välja, hur stor den ska vara, vilket material osv, så kan jag rekommendera dig att kika på en guide för lekstugor.
Jag kikade in där och fick mycket bra information. Som sagt, vill jag gärna ha en i trä och jag hoppas att jag hittar en som passar i vår trädgård när det väl är dags.
Förut var det kanske mest de som hade lite bättre ställt ekonomiskt eller hade en stor trädgård som hade lekstugor, men nu är utbudet så stort och priserna bra så att det kan passa de flesta. Billigare varianter, dyrare varianter. Stora, små.

Jag har hittat dessa som jag skulle kunna tänka mig att ha den dagen jag själv har barn!
Den ena är som ett gästhus där man kan inreda ganska stort och den andra som en liten butik. Jag gillar iden där barnen kan ha eget hushåll men även som en liten kiosk. Åh, vad roligt. Vill ju nästan vara barn igen :D

Har ditt/dina barn lekstuga?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Madde ,

Jag drömde också om en då jag var liten, men hade aldrig. Har bott i lägenhet den största delen av mitt liv så det har aldrig varit praktiskt möjligt att ge mina barn det.

www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, är det lägenhet med balkong eller ingen alls är det ju svårt, men vissa lägenheter har ju en liten gräsplätt, där kan man sätta ett mindre hus. Inne på guiden fanns många bra tips om man bodde mindre ex. Många mindre stugor man tex kan ha inne med =)
nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,

Den lekstugan som är under den första lekstugan. Den gilla jag.

Jag själv är inte uppväxt med lekstuga & vad jag minns så hade inte jag många vänner som hade det heller. Men alla är vi olika 😊.

nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Är inte heller uppväxt med lekstuga men jag ville så gärna ha =)
nouw.com/frökenrödlök
Maria,

skulle också vilja ha en lekstuga till barnen. Tyvärr är vår gård dåligt planerad eller så måste jag ge upp drömmen om ett växthus, är antingen eller.

mariasliv.net
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad synd, men finns ju i många olika storlekar så kanske går att kombinera båda =)
nouw.com/frökenrödlök
petra,

så fina lekstugor 😊 kram

mammansprinsessor.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
charlottelinden.se,

Jag kände exakt samma sak när jag var barn. Var också så avundsjuk på mina kompisar som hade lekstuga 😊 Kan tro att det är supermysigt och lite coolt att ha ett eget "litet hus" på tomten som barn.

charlottelinden.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, jag tror också det =)
nouw.com/frökenrödlök
Diana Saelöen ,

Det finns så många fina lekstugor, vi funderade på att bygga till våra barn men konstaterade att det verkligen inte var något behov hos oss. De var uppe på logen och lekte och byggde sig små rum däruppe.... och traktens ungar älskade att leka i halmen eller bara vara ute. Men om man inte bor som vi utan "bara" har en trädgård tror jag att det är guld värt för barnen hur den sen ser ut är nog viktigare för oss vuxna än för dem

nouw.com/fibrolivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hehe, ja det där med utseendet spelar nog mindre roll för barnen faktiskt... Haha... Åh, jag förstår att det inte riktigt var aktuellt då, ni hade ju redan en lekstuga så att säga =) En stor en!
nouw.com/frökenrödlök
Marie,

Lekstuga hade vi som barn och jag och min systers lekte jättemycket där i. Bellis gillar också lekstugor, tyvärr bor vi ju ej i hus, annars hade vi haft lekstuga

sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Inne på guiden finns många bra tips även om man inte bor i hus =)
nouw.com/frökenrödlök