Det kan ge ringar på vattnet!

Jag tycker om att göra andra människor glada. Jag tror mer på att ge än att få och jag tror att all godhet ger ringar på vattnet. Därför kommer jag att delta i ett alldeles ypperligt Pay-It-Forward initiativ under 2017: De första fem personerna som kommenterar med orden "jag är med" kommer att få en överraskning av mig någon gång under 2017 -det kan bli en bok, en lunch, ett besök, något hemgjort, ett vykort, ja en liten överraskning av något slag.

Jag kommer att göra det när stämningen och känslan kommer över mig och när jag kommer på något som jag tror skulle passa dessa fem och göra dem glada.
I gengäld ska dessa fem personer erbjuda samma sak i sin blogg och i sin tur dela med sig till andra. Nu bildar vi ett stort nätverk av medmänsklighet, värme och givmildhet =)
Så kan vi göra fler trevliga saker för varandra under 2017, utan någon annan anledning än att helt enkelt få göra andra människor glada

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 372 visningar

Gillar

Kommentarer

skrivochvarglad
skrivochvarglad,
Jag är helt klart med 😃
nouw.com/skrivochvarglad
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad skoj att du är med - skicka gärna din adress till [email protected] så har jag den utifall att det blir att jag skickar nåt det hållet =)
nouw.com/frökenrödlök
skrivochvarglad
skrivochvarglad,