Bloggutmaning - 31 dagar i Mars

Den 24 Mars

Jag har hakat på Madeleines bloggutmaning.
Dagens ämne: Jag förstår mig inte på ..

.. varför folk måste trycka ner andra!
Jag har ingen förståelse alls för att folk mobbar andra.
Att små barn inte vet bättre kan jag köpa men ju äldre man blir desto mer kunskap borde man få om att man inte beter sig på ett sådant sätt. Någonting jag inte heller förstår mig på är att vuxna människor medvetet kan påverka andra negativt genom att frysa ut eller bete sig på ett taskigt sätt. Speciellt när det är en lärare som skall vara en förebild och en människa som eleverna skall se upp till. Jag blir så arg när lärare ser unga mobbar utan att göra nånting, de ser men låtsas som ingenting för att det inte orkar ta tag i det.
Det går omkring så många barn och ungdomar i våra skolor varje dag och har ont i magen, är rädda för vad klasskamraterna skall göra eller inte göra. Det är fruktansvärt!
Jag önskar man kunde göra någonting!

Man behöver inte tycka om varandra och vara kompisar men man behöver inte heller säga dumma saker eller frysa ut någon oavsett anledning!

Bilden har jag lånat ifrån Freepik

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Mobbing och utfrysning är något som får mig att se rött och har alltid varit. Tyvärr så tror jag att de som mobbar bär på otroligt dålig självkänsla och går på andra för att de själva är livrädda för att utsättas eller har blivit utsatta.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja mycket möjligt, någon bakomliggande faktor finns nog iallafall =)
nouw.com/frökenrödlök
tessbjork
tessbjork,
Så bra skrivet! Håller med till 100%
nouw.com/tessbjork
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack, vad roligt =)
nouw.com/frökenrödlök