Är du ute i god tid eller inte?

Är du en sådan som planerar julklappsinköpen in i minsta detalj? Som planerar och köper redan under sommaren eller hösten? Eller är du den som tar det som det kommer och hittar klappar under december? Kanske är du den som hysteriskt springer omkring sista dagarna för att hitta den där perfekta julklappen?
Jag tror att jag är lite mittemellan. Om jag springer på en grej redan i augusti som jag tror skulle passa någon i julklapp hade jag faktiskt köpt den och sparat. Men jag planerar inte att vara ute i god tid, det kommer liksom när det kommer. Men allt som oftast är jag klar i början-mitten av december och tycker oftast det är skönt!
Kan dock alltid finna små klappar som jag köper utöver alla andra, som små bonusar bara för att jag tycker det är så roligt att ge bort gåvor! Hur hittar du inspiration till din julklappsköp? Frågar du efter mottagarens önskelista och köper det som står där på? Eller chansar du bara och tar det du tror skulle uppskattas? Själv brukar jag hitta presenter som jag tror skulle uppskattas, som jag själv känner jag hade tyckt var trevliga att få osv, och kommer alltid på mig själv när jag är klar med inköpen att fråga efter önskelista! Söker du på internet efter klappar eller letar du bara i affärer? På hittajulklappar.se kan du söka på Vem, ålder, prisklass och få upp flera olika förslag på saker som kan tänkas passa. Perfekt om man inte har en aning, man får iallafall små tips som man sedan kan bolla vidare på!

Har du nångång köpt en julklapp som inte vart så bra? Berätta gärna om den bästa julklappen du fått!
Sådana här högtalare att ha under kudden för att själv kunna lyssna på musik men inte störa den som ligger bredvid köpte jag första året jag och Jimmy var tillsammans, på CoolStuff men tyvärr användes dem aldrig.
Kan bli så ibland, man tror man hittar perfekta klappen men så har man fel :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 18 visningar

Gillar

Kommentarer