1500:-/år är mycket pengar för mig!

Hej Hej!

Jag har just nu ingen energi, likt många där ute.
Jag misstänker att vädret påverkar enormt, vi vill inte ha mörk himmel, ingen sol och regn.
Värme och solsken, tack!
Jag är så trött, sover mer på morgonen nu. Eller, mer och mer, men jag väljer att inte kliva upp när Kjell gör det kl 6 iallafall. Bad honom att inte väcka mig alls idag, vaknade 8.30 och låg kvar i sängen ett tag. Sen blev det frukost och efter det har jag bara legat i soffan och inte gjort ett skit.
Har nu satt mig i ateljen men jag har ingen ork till att påbörja något projekt just nu, så jag tror att det får bli att fortsätta läsa i min bok helt enkelt.

Igår satt Kjell och jag och jämförde min bilförsäkring med en annan försäkring och märkte att det skilde över 1500:-/år för samma försäkringar! Så jag beslöt mig för att testa den andra och tecknade en ny försäkring för min lilla skrutt igår. Det kan vara ett försäljningsknep då jag fick erbjudandet på "nya" försäkringen för ett par veckor sen och min nuvarande går ut sista april. Kan vara så att de höjs sedan men då får det vara så, man får testa sig fram. 1500:-/år är ganska mycket på en försäkring tycker jag och framförallt för min bil som är förr 2000 eller 2001.
Förvisso har den bara gått 14.000 mil någonting men ändå. Jag vill ha helförsäkring och har haft + innan och valde nu XL upptill. Känns skönt.
Vad har du för försäkring på din bil?


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer