Har ju nämnt innan att det finns två små avkommor här hemma- storasyster och lillebror. Just nu är vardagen lite upp och ner då de precis börjat på förskolan. Ah eller storasyster har ju gått på förskola i drygt 2 år, men det har ju varit 15timmars länge nu. Nu är det dock dags för mig och min oäkta man att jobba så då får båda gå. Det går bra än så länge men vi behöver alla anpassning till denna nya vardag. Inte minst lillebror som är nåt otroligt trött på kvällarna. Jaja, inga tårar än så länge vid lämning vilket är skönt. Man får vara glad för det lilla!


Likes

Comments

​vad är detta för fasoner.... Starta en blogg, skriva ett inlägg och sen "glömma av"? Ja nu blommar det... Att jag har glömt är väl en sanning med modifikation. Tid har absolut funnits. Det har dock varit nedra trassligt att få till det, en massa krångel. Särskilt med bilder och så. Då tappade jag sugen direkt. Haha. Vilken lyckad bloggstart! Ja jisses. 


Nu ska jag ge detta en ny chans. Men jag kommer med detta inlägg bryta en vad som verkar vara rn oskriven regel i bloggvärlden- ett inlägg utan bild. Ojoj! 

Likes

Comments

Vardagligt

Så var det gjort. Ännu en blogg startad. Ja eller, för mig blir det en första gång. Lite nervöst nästan. Är ju inte så bra på detta. Så vi får väl se hur det går! Ursäkta att det ser lite ut som hej-kom-och-hjälp-mig här ett tag. Måste lära mig en hel del för att få ordning här verkar det som. Bara roligt dock!


Det får bli allt för detta första stapplande steg på min bloggväg. Avkommorna (japp det finns sådana) pockar på frukost så det är bara att lyda.


Likes

Comments