Postad i: Dag-listan

Happ, mina dåliga sidor då - sånt som alla har tyvärr hehe. Here comes the confessions! wink

- Är oerhört lat ibland, vet att jag måste diska eller dammsuga eller nåt annat, men jag gör det inte. För jag tänker "jag gör det sen" hela tiden. Även gällande ta sig till affären eller träningen eller ens släcka lampan, då tar jag ibland bilen istället för att gå en kvart. Haha, sånt brukar jag ibland tänka "värt o slösa med bensin,
när jag kan gå max en kvart ist?", brukar oftast funka!
- Har en del issuses med ilskan. Kan bli sur för minsta lilla ibland. Vissa saker kan göra mig fly-förbannad på ngr sek o vissa saker berör min ilska inte ett dugg. Beror helt på situation o person o sak.
Jag jobbar iaf med att hålla ilskan i schack hela tiden. 
- Har problem med ångest och oro, kan bli väldigt orolig och ångestfylld ibland.
- Har ibland ett jävla morgonhumör, beror på hur länge/kort jag har sovit o hur bra/dålig jag har sovit.

De dåliga sidor jag kan komma på - kan ju inte skriva "alla". Så många dåliga sidor har jag inte, har faktiskt fler bra än dåliga, så det så! wink Dem är "snällare" än vad dem låter, haha!

Todiloooo! / Fluffy

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Känslor

From den 1 januari 2013 så fucking raderar jag en viss person helt o hållet från mitt liv. Hon har betytt jävligt mkt för mig, men sen svek hon mig på det värsta sätt som finns ungefär. Jag kan inte förlåta henne för det. Ja jag kommer tänka på henne nån gång då o då, men kan inte hjälpas när hon betytt nåt för mig, right?
Så nu när folk frågar mig om henne, så jag bara svara "vem?". 

Har seriöst ingen lust med nåt dagliste-inlägg idag. Kommer ett inlägg nån dag, ev imorrn eller helgen om nyår o de sista dagarna på 2012. Anyway, va på rätt okej humör imorse när jag vakna, träningen gick typ dåligt dock. Blir så frustrerad över att jag blir så ivrig med armrörelserna, att jag missar skotten. Vet fan inte hur jag ska få bukt på skiten. Blev irriterad på en person med, orka med tjat. Omk nu låter jag som en fjortis/tonåring, whatever. Hade rätt kul på flickträningen, har saknat mina småtjejer! Kan va mig själv där och dem tkr om mig för den jag är! Önskar nästan jag va liten igen; man hade fan inga problem när man va liten. Man behövde inte förstå saker, man gick bara runt o hade kul, lekte med leksaker o kompisar, följde sina impulser ... Inga fucking problem som man har som tonåring/vuxen.

Min puls har typ rusat sen jag kom hem från flickträningen, fick migrän-aura innan träningen, sen kände jag ingen huvudvärk o trodde det va över. Sprang runt o va back på "match" med flickorna, när jag kom hem kände jag huvudvärken o maten smakade skit. Va fortfarande på rätt okej humör tills jag såg att två personer tagit bort mig från facebook - en av dem sa att vi alltid skulle va vänner ända sen han dumpa mig. Fuck no, ett ex av nio har hållt det löftet! Sen en annan tjej, som jag trodde att hon tyckte jag va sjyst, men fuck no ... Fattar seriöst inte vad jag gör för fel, har jag en fucking hat-stämpel på mig o mitt namn eller?! So every motherfucking ppl in this world knows who I am?! Oh my karma, försöker verkligen va mig själv o skita i vad andra tycker om det - dock är det fucking inte lätt när man gör allt man kan o bara får skit tillbaka. Jag försöker så jävla hårt,
när fan ska man få beröm för den man är o det man gör?! frown

Yeah, im pissed off och mår skit just nu. Därför blir det ett argt inlägg.

No fucking "todiloooo" today no. Just ...

/ Fluffy 

Likes

Comments