Hur skönt som helst !!
Att bara göra ingenting, slippa gå upp tidigt på morgonen. Bara ta dagen lite som den kommer :)

Iaf, i lördags var jag och min bästis Sandra och tatuerade oss, Sandra gjorde porträtt på Astrid Lindgren/ sin mormor ;), morfar ska såklart också dit snart :)
Själv så har jag totalt snöat in på att tatuera fingrarna. Så det blev två till och fylla i hjärtat rött ;)
Ska tillbaka till Robban den 25e för större planer ;)
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gud vad tiden springer iväg, när jag var på väg hem så mötte jag massor med studenter och det fick mig att tänka hur det var när jag tog studenten. Kom först fram till att det var 6 år sen!!! Herregud !! Tiden har verkligen gått snabbt !

Idag är jag ledig, och trött, såklart är det lite sådär med vädret, det har blivit obligatoriskt när jag är ledig :( åh..

Men som tur är ringde min bästaste kompis i hela världen förut och hade jätte mkt kuliga saker att berätta och se fram emot!!!!!

Detta blev ju ett helt världelöst blogginlägg :O slänger in en bild så blir de bättre ;)


Likes

Comments

Okej, nu provat vi att köra igång med detta igen. Kan ju inte lova att det håller i sig länge. Men ett försök till.

Så, hur har denna dag varit då?
Jag har jobbat som vanligt. Jobbar hela tiden men denna vecka så jobbar jag med ett leende på läpparna, för nästa vecka går jag nämligen på semester :D hurra ! Som jag behöver de !
Så nu är det bara två dagar kvar ! Fredag och ett mini pass på lördag :) å på lördag så blir det att tatuera sig lite, igen ! Har ju äntligen äntligen ÄNTLIGEN tatuerat fingrarna ! Men lite finslip på som å sen prata nya idéer :)

Just nu är jag hemma hos robert21, han ritar och jag kollar på big Bang theory, nyss smällt i mig en laxewrap från lilla laxen ! Suuuuuper gott ! Men hamnade lite i matkoma. Så nu blir de vila och kanske ta ett glas vin senare, jag är ju ändå ledig i morgon :)
Likes

Comments