Har tagit maxdos av alla mina läkemedel de senaste dagarna, vanligast är jag däckad vid 21:30... Men inte inatt. Haft möte på Psykiatrin, och som nästan varje gång mår jag sämre efter. Efter att vi höjde mina antidepp för en vecka sedan har det varit ett helvete. knappt orkat gå i skolan, nästan konstant ångest/oro. Ingen aptit, sovit för mycket (men inte ikväll hah), så lättirriterad... Är verkligen trött på det här nu. Vad kämpar jag för? Vem kämpar jag för? Är det värt det?


Har fått mer kroppskomplex på sistone. Ännu en sak som läggs på hög, Det känns som om jag blir mer oattraktiv ju fler gånger jag ser på mig i spegeln. Jag sminkar mig mer. Förstår inte hur jag kunde lämna min lägenhet osminkad förut. Det är konstigt det där, med förändringar. Jag lämnar knappt lägenheten själv nu. Bara som jag ska möta upp ett besök.

Besök är något jag får lite för ofta, tror jag. Ofta av äldre män, det är för jobbigt att vara själv. Jag orkar inte ensamma nätter, de blir ofta till väldigt långa och plågsamma. Smärtsamma. Då är det lättare att ha någon här. Jag förstår om att resonemanget låter hemskt, men jag har ingen annan lösning. Tyvärr. Har ni förslag, så kom gärna med dem!

Försöker hålla hårt på rutiner, men det är så svårt. Min sjukskötare föreslog att jag ska komma igång med träningen igen, minst 20 min/dag. Jag förstår hans resonemang, men jag vet inte hur jag ska klara av det rent praktiskt, när jag helst ser att jag inte lämnar lägenheten varje dag. Dagar då jag kämpar med att äta tre gånger, att inte ligga i sängen tills jag får ont i ryggen. Men det är svårt. Så jävla svårt.


Hoppas ni har det bättre.

Kram,

Fröken F.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilka dagar jag har haft på senaste tiden! Känner att det börjar bli lite väl mycket nu... till att börja med har jag tröttnat rejält på psykiatrin. De vill bara ge mig mediciner efter mediciner, doshöjning efter doshöjning. Jag vill ha samtalskontakt, men enligt dem måste jag då vända mig någon annan stans. Det känns otroligt svårt, då jag inte riktigt vet vilka personer/företag jag kan lita på. Skulle helst av allt klippa banden helt med psykiatrin, då jag inte känner att jag kan lita på dem. För det är samma frågor, samma visa varje gång. Ny läkare, samma frågor. Alltså nada i process.

Igår blev jag även skickad till vårdcentralen för att lämna blodprover för min hypotyreos. De hade ingen tid igår, utan fick komma tillbaka idag i stället. Får reda på att jag inte får ta prover idag, för att jag hade tagit min medicin. när jag var på plats igår fick jag ingen information.

Utöver bravadet igår under dagen, så har jag haft en hemskt natt. Vi vaccinerade oss med skolan inför vår studieresa, vilket inkluderar doser av dukoral. Tog det precis innan läggdags, men har knappt sovit alls. Mådde så extremt illa, så jag kräktes imorse. Och tro mig, jag kräks aldrig (senast var för 10 år sedan). Så denna hemska natt, och det som hände idag har verkligen dragit ner mig en bit. Inte blir det bättre av att jag jobbar 07:00 imorgon...


Kram,

Fröken F.

Likes

Comments

Wow, vilken rubrik! Bra jobbat. Men idag är det tisdag, och tandställningen åkte av! Så otroligt skönt! Har ju dock en bettsketa och lite ståltråd kvar, men det känns så skönt. Kan inte sluta le. Haha. 

Att ta bort tandställningen innebär att man åker till tandläkaren två gånger på en dag, min första tid var 07:10. inte najs. Men jag klarade det! Och det var det verkligen värt!

Nu till dagens stora fråga:
vad ska jag äta till middag? Min aptit är ur balans, så måste verkligen planera. 


Kram, 

Fröken F. 

Likes

Comments

Måndag kändes verkligen sådär, har ju jobbat i lördags och jobbat ideellt igår. Och med detta regnrusk till väder blir det inte bättre... Som vanligt på måndagar har jag en lektion 8:10-09:30, sedan hål till 14:40. Jag har dock hunnit med ett möte med min mentor, studievägledaren och rektorn om min studieplan. Det kändes bra, de är väldigt tillmötesgående. Det är bara svårt att ta ställning till alla frågor!
Nu när jag har så långt hål har jag åkt hem, dels för att äta (hinner aldrig det på morgonen...) och för att vila lite. Är så trött. Sitter just nu och mumsar vattenmelon och dricker te.

Imorgon ska tandställningen ut! Kan knappt fatta det, har gått så himla fort! Men skönt ska det bli. Har rätt så mycket som händer denna veckan, men så blir det ibland.

Sköt om er, 

Fröken F. 

Likes

Comments

Nu känns det så igen, att jag gör allt för att försöka hålla mig i schack. Tagit sedan länge aktivt avstånd från droger och alkohol. De hjälper inte mig nu, det är bara en risk. Vill inte fastna, inte nu när jag mår som jag gör. Varit extremt sugen på att festa på sistone, något som inte är likt mig. Sedan det tog slut mellan mitt ex och mig har jag legat lågt, men har börjat tindra igen (haha.). Insåg hur sjukt nice det är med bekräftelse, både utseendet och också någon annans närhet. För mig är det enkelt att få ligg, säger inte detta för att skryta, men något jag måste hålla i schack. Vill inte använda sex för bekräftelse, ännu inte för min destruktivitet. Det är svårt det här, hur ska jag tänka?

Idag har jag mått piss, kanske beror det på vädret? Hoppas kunna ladda om och prestera på jobbet på lördag. Men ska bli skönt att komma tillbaka dit, även om jag vet att det inte är det samma.

Sett klart på sista avsnittet av The Handmaid's Tale, vad ska jag nu fördriva mina kvällar med? Hjälp.

Kram,

Fröken F.

Likes

Comments

Tro det eller ej, men var faktiskt taggad på måndag! Vi hade uppstartsmöte om studieresan till Uganda, så det har varit en spännande morgon! Jag började 8:10 med mötet, sedan har jag hål till 14:40. Inte det bästa schemat direkt... Men jag passade på att åka hem, laga en pangfrukost (amerikanska pannkakor) och nu slöar jag lite i sängen. Lite svårt hur man använder sig av denna tid på dagen, men hoppas jag får in en rutin att träna eller så.

Har dessutom fastnat för denna låt, lyssnar på den typ hela tiden. Haha.

https://youtu.be/32kYH6XZrIo


Hoppas ni har en bra dag.

Kram,

Fröken F.

Likes

Comments

Fredagen var en riktig skitdag... Halva lördagen också. Men runt 14:00 tog jag tag i mitt liv (kändes det som) och följde med mamma på en tur ut i svampskogen. Hittade inte mycket kantareller, men väldigt mycket Karl Johan! Efter det åkte jag till jobbet, bara för att äta middag. heh. De är så snälla, så omtänksamma där! Kom hem runt 21 igår, och däckade. Imorse hämtade jag en sängkappa som jag köpt av en tjej ur ett loppis-forum på facebook. Blir så glad av att göra kap! Höll i en exakt likadan på H6M, men för 600kr tror jag. Så värt att leta runt lite först!

Imorgon i skolan ska vi ha första mötet om vår studieresa till Uganda, så är faktiskt lite peppad på Måndag!


Hoppas ni har haft en bra helg!
Kram,

Fröken F.

Likes

Comments

Ja, jag klarade det! Natten är över, och ljuset kom tillbaka. Denna fredag, markerar också att jag har klarat första veckan i skolan. Har varit oehört segstartad idag, så jag missade skolan. Kom upp nu, lagom till att sista lektionen slutade. Men jag ska fokusera på att jag är uppe nu, och inte senare. Har inga specifika planer för idag, förutom att hämta ut mer medicin. Och städa köket. Bananflugor överallt, inte ens kul längre.. Tyckte de var lite söta i början, men nu är det bara äckligt.


Kram,

Fröken F.

Likes

Comments

Jag har haft tre bra dagar efter varandra. Så underbart! Dock så kom det en dipp idag, kändes redan i förmiddags. Så nu sitter jag här, ensam med ångest. Försöker som vanligt sysselsätta mig, och kom på att skriva här. Så nu gör jag det. Funkar det? Vet inte. Men lovar mig själv att inte gå tillbaka och radera detta, då jag vill att det ska speglas. på riktigt. Inte någon modifierad sida, som alla andra bloggar verkar vara.

Blä för dessa kvällar, blä för livet. Ska verkligen hålla mig i styr ikväll. Inga nya ärr. Jag lovar mig själv det.

Svarar på tinder, till de små krakarna som hör av sig. Tomma konversationer, tomma meningar, tomma ord. Det kan ju inte leda till något värdefullt, eller?

Skola imorgon. 08:10, suck. Men slutar lunch, det är bra. Vad ska jag göra med all ledig tid?

Saknar hunden, det enda som lever i min lägenhet är växterna. Det känns inte som om jag lever just nu, bara överlever. Går på sparlåga. Men jag ska hålla ut.

Jag ska hålla ut tills imorgon. Ett ex fyller år, alla vänner är där. Det gör ont. Det var han som var ett as, men vem bryr sig?

Åt lite middag, sötpotatis och zucchini. Under att jag orkade göra det, då jag inte riktigt orkade att äta.

Tagit ångestdämpande och sömntabletter, snälla låt de börja verka snart.


/Fröken F.

Likes

Comments

Dagen började kl 09:50 med min första "riktiga" lektion för i år, biologi 2. Det gick bra att komma upp och komma i tid till skolan, faktiskt! Efter det hade jag hål till 14:40, så jag hann med ett psykiatribesök och lunch med pappa. Jag fick välja ställe, så det blev sushi. Sedan tillbaka i skolan för engelska 7, och nu är jag hemma. Har tvättat lite, medan jag lyssnar på tankesmedjan i P3. Jag har haft väldigt bra dagar på sistone, så skönt! Imorgon börjar jag 08:10, ska verkligen försöka komma upp till det...

Hoppas ni (få) läsare har det bra!

Kram,

Fröken F.

Likes

Comments