hallå igår var det det bubbleroom event. jätteroligt jag tror inte att det skulle vara roligt när det bara var vi två, jag och carro!  jag fick en goodiebag, jag kommer hem en klänning förhopningsvis inom 10 dagar för "800 kr" snarare 200 kronor det var väldigt dåligt. goodiebagen var  det 10 kronors saker i  men kanske kan använda något i den? funderar såhär på kvällskvisten som vanligt just nu så har jag sista veckan på jobbet så är rädd för framtiden nu. ska göra klart körkortet så fort jag kan. Jag slutar på jobbet på fredag ingen aning vad jag ska göra letar för fullt och  försöker så gott jag kan och jag hoppas att det inte är så långt bort med jobb som möjligt för jag vill inte sitta hemma och inte har nånting att göra behöver pengarna.... kirra bild imorron  ✌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

sitter såhär på kvällskvisten och funderar.. kände bara att jag måste få skriva av mig!Det slår mig för var dag som går att jag älskar mitt liv just nu. jag är i en vacker och trevlig stor stad, dock så är det bara 5 dagar arbete kvar och börjar bli nervös för framtiden... jag har 3 bästa vänner, Linnea, Carro och Amanda. det är mer än vad jag haft totalt i mitt liv! Det jag sörjer är min första bästa vän,.. och om du läser detta så förstår jag dig! Men det är tråkigt att flytten skulle separera oss... försökt varit hem och stämt träff men alltid varit något som hindrat oss.Jag saknar hästarna... visst kan rida nu när jag vill men orkar inte med ständig kamp om vilket tempo... vill ha en häst som ej är travare.jag vet jag varit en dålig vän de senaste månaderna, men på något sätt har jag varit så fullbokad fast ändå inte. ska ta tag i detta!

Bjuder på bild från brännbollsyran 2015 i maj!

Likes

Comments

inte känt att det funnits något att blogga om... kommer dock nå bilder från sist!:)

första bilderna är från midsommar!
sedan wheels. och efter det en bild från brännland,ett grustag med en sjö nere i ett berg!


Likes

Comments

åh Brännbollsyran var gryyyyyym!!!!!

fler bilder en annan dag! 👌👌
Likes

Comments

hahah bara för man blir 20 så äre ok att va omogen !;) bjuder på fulbilder!


Likes

Comments

hahah så man bor ensam,jobbar hela dagarna så plankar man dig lätt i soffan och så börjar man tänka..

typ när man är barn,man ska börja skolan man känner sig då glad och stor. De flesta barn känner varandra sedan tidigare vissa känner ingen. Jag var en av dem som inte kände någon. Jag var en av dem. Redan NU började en kamp. kampen om att hitta en vän att umgås med... på sommaren då man åkte iväg på semester var en helt annan sak o skaffa vänner... men skolan... jag hade ingen jag umgicka med efter skolan dem förata 3 åren... försökte vara med i skolan men jag var ett ganska argt barn. dett tror jag själv beror på att jag ej kände mig som en del av klassen. Det är fler barn än jag som haft och har det såhär... det värsta av allt är att dem VUXNA ser INGET. I 3:an började saker bli bättre. hade iaf 1 vänn åt gången. I 6:an sket sig allt... jag var less och arg efter all ständig mobbning. Bestämde mig gör att 7:an skulle bli bättre. ny skola nya klasskamrater NY START!

Detta funkade i 6 månader... jag var inte lika arg längre. men däremot så sa jag det andra inte vågade säga. Detta slutade upp med att jag blir omringad och intryckt i ett hörn i ett klasstum och nedslagen... HÄR fick 1 av mobbarna upp ögornen... han frågade hur det var... till skillnad från min då så kallade vänn som inte sa att skit utan flyttade sig. Jag svor åt hen... och bad hen dra åt helvette... det var fel det vet jag men varför skulle hen bry sig nu liksom?! 2 år gick jag helt utan vänner... började att beskylla mig själv. trycka ner mig själv och med detta så tryckte jag ner mig så pass att jag såg ingen mening med något. det som hjälpte mig att orka igenom skolan är Tosca... min enda riktiga vänn.. en schäfer. Vi hade en speciell kontakt redan från första gången jag träffade henne. Vi fick ta bort henne för något år sedan... detta tog på mig hårt och det gör det ännu...

Gymnasiet började... utan vänner i ca 6 månader, tills en ny tjej började. ganska nyinflyttad i min hemstad. Det roliga med denna vännskap är att vi båda såg varandra som dem ensamma och utstötta och tog tillfället i akt... vi blev bästa vänner. detta räddade mig. Jag vart normal. som man ska vara i den åldern. Gymnasiet slutade och det var dax att börja jobba. Flyttade 20 mil. Långt ifrån dem jag älskar. Tänkte att det var kört... det blir väll som i skolan va min tanke... första månaden va ganska tung. Sedan släppte allt bara! Jag har 3 nära vänner här uppe som jag ej vill förlora! vi har roligt vad vi än gör!Då jag är klar här på volvo vill jag jobba med barn. se till så att det blir några färre som har det så som jag haft det. Vänner är det viktigaste du har i livet.

Djup inlägg, men detta är saker jag funderar på ofta. Om vuxna slutar vara blinda och upptagen så märks sånt här.

Och NEJ mina föräldrar var ej blinda... drm såg detta leed mef mig... gjorde allt dem kunde men det finns vuxna dom i skolan som ska kunna se detta med.

Dem vuxna som ser detta vill göra det lätt... som dem som såg hur jag mådde... det var lättare att säga att det var mig det va fel på. skicka mig till kuratorer och jävlas... de 6 senaste åren var jag stammis där... och hjälpte dem mig? nej... det gjorde det ej... det gjorde det värre... jag såg ner på mig själv och tappade självförtroendet... arbetar ännu med att bli den jag vill vara och har kommit en bit på vägen men det är långt kvar.

så vuxna... ÖPPNA ÖGON OCH ÖRON för era barn... även andras. Barnen tror det är normalt det som händer för dem vet inget annat.


Likes

Comments

hahaha okej dax att vila upp sig denna helgen träffa en kompis och hänga i stallet... hahahah kastar upp nåta vimmelbilder! så ha förståelse att man ser borta ut... hahah

Likes

Comments

så dödligt less på utb.. vill inte göra något annat förrutom va ite o roa mig med vänner... hästintresset är halft borta..

en svacka denna vecka men jag slår mig fri och gör mig stark igen!

bjuder på denna bild från Lokal... hahaha den får mig alltid glad. kan inte alltid vara normal och vacker!

Likes

Comments

vartit ett lååååångt uppehåll... igen... mycket pluggande på logistik utb som jag gör sedan valborg i helgen. Finns inte så mycket att säga egentligen om det förutom att man kommer till insikt varje gång man går på krogen hur de flesta killar ej borde få existera. Då dem är så falska och hämska. men men det slår ALLTID tillbaka på dem som förtjänar det!
Likes

Comments

Idag gick en familjemedlem bort... tände ett ljus och tankatna går till dig,din fru och eran familj ❤🌹

Likes

Comments