E.L.F Contour Palette

Nu när min Kat Von D Contour Palette sjungit på sista refrängen sedan länge trillade jag över en rabattkod på LYKO (skräll?) och klickade hem E.L.F's. Visar sig denna vara lika bra eller till och med bättre så har jag nog en ny favorit.

Om sanningen ska fram så trodde jag att jag klickat hem en cream contour palette..

Jag antar att en våg av oräddhet sköljde över mig, cuz let's get real - hade jag verkligen behärskat det? Förmodligen inte. Så, tur i oturen att det som trillade ned i brevinkastet var en contouringpalett i puderform!

Den innehåller fyra skuggor (säger en så?) i neutrala toner. Två highlights, en bronzer och en contourskugga. Av texturen att döma påminner det om KVD's men är något mindre pigmenterade vilket faller mig i smaken, då jag lätt kan gå bananas och få med mig alldeles för mycket produkt på mina borstar.

De är enkla att arbeta med och kräver inte lika mycket blending som KVD, vilket än en gång är ett plus för en slarver som jag! Dessutom är de väldigt bra både i ton och färg för oss bleka, där contourskuggor annars lätt ser smutsiga ut eller är på tok för rödpigmenterade.

Slutsats:

Den här paletten är dels alldeles fantastiskt bra i priset (109:-) men också väldigt behändig till storleken med en stor spegel i. Jag tror att denna palett snabbt kommer att bli en favorit, om jag känner mig själv rätt!

Pluspoäng då E.L.F är både cruelty free och vegan friendly.

Använder du contouringprodukter? Vilket är din favorit?

Gillar

Kommentarer