Sen sist

Ja nu var det ju återigen en halv evighet sen jag bloggade... Förut skrev jag alltid att jag skulle förbättra mig och börja blogga mer regelbundet men det tänker jag inte skriva den här gången. Den här gången tänker jag skriva som jag känner just nu. Jag tänker blogga när jag känner att jag har något att blogga om, jag tänker skriva här när jag har tid, jag tänker blogga när jag känner för det helt enkelt. Jag känner inte att jag har varken tid eller ork att vara superaktiv på bloggen och det var inte därför jag skapade den heller. Jag skapade den för att jag tyckte att det skulle vara roligt att ha en blogg. Jag skapade den för att jag ville ha någonstans att dela med mig av mina bilder. Jag känner att det är det jag vill använda den till och det är det jag kommer att använda den till. Jag hoppas att ni har ork att hänga kvar med mig ändå ;) Jaa, jag tar en liten snabb update också nu när jag ändå bloggar. Så, vad har hänt sen sist då, jo:
  • Solo har fyllt tre år♥ (vart tog all tid vägen, det var väl nyss jag satt i valplådan och han bara var åtta veckor?)
  • Jag har gjort ett fotoprojekt i skolan som jag ska försöka få upp här nång gång i framtiden ;)
  • Jag har varit på min kusins konfirmation vilket var roligt
  • Ja och så det som nästan är bäst av allt... Det är ju snart sommarlov, det är typ bara två veckor kvar!♥
Ja det var allt för den här gången, jag vet att det blev (mycket) mer text än vanligt men jag kände för att skriva idag helt enkelt. Vi får se när jag bloggar igen (förhoppningsvis ganska snart) ;)
En liten "sneakpeak" från mitt fotoprojekt ;)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Pernilla,
Helt rätt att du bloggar när du känner för det :) Det är alltid kul att följa dig o se dina fina bilder. Vackra vitsippor idag!
nouw.comNone
Elina,
Tack så mycket Pillan <3
fotomixx.blogg.se