När allt inte blir som man tänkt sig

Hej på er!

Ja, precis som rubriken lyder så har allt inte riktigt blivit som jag tänkte att det skulle bli (vilket ofta är fallet eftersom man inte kan veta vad som kommer hända och så). Jag tänkte iallafall att jag skulle skriva ett inlägg och förklara för er varför jag har varit borta så länga. Jag hade (som jag skrev i ett tidigare inlägg) en massa bilder jag ville lägga upp och dela med er, men det blev ju inte så. Jag missade också Skol-SM som jag skulle delta i med en lånehund, studentbalen och heeeela studentveckan (gissa om jag var besviken). Skittråkigt var det såklart men det är ju inget jag kunde göra något åt, är man sjuk så är man :/

Jag har varit väldigt mycket sjuk det senaste året (förkylningar, feber, halsfluss, blodbrist, zinkbrist osv. osv.) och jag är fortfarande inte bra. Jag har inte haft någon ork till i princip någonting under några månader så det är därför jag inte har lagt upp någonting, för när jag hade lite ork till att göra något så har jag lagt fokus på annat (jag vet att det inte är en så jobbig grej att ladda upp bilder på bloggen men det har inte varit det jag har valt att prioritera helt enkelt...tyvärr...). Har heller inte haft någon egen dator här hemma eftersom jag endast har haft skoldator tidigare och vi var tvungna att lämna in de när vi tog studenten (justja, jag har tagit studenten också, vilket jag har glömt att berätta). Jag köpte en ny dator i början av augusti och jag har nu fixat så att jag har bl.a. Photoshop och Lightroom på den så nu känner jag väl att jag vill komma igång lite med bloggandet igen. Jag har ju trots allt en hel del bilder som jag vill dela med mig av ;)

Ja, det här blev väl inte ett särskilt roligt inlägg men ska försöka fixa med lite bilder nu ikväll eller imorgon så att ni får ett bildinlägg relativt snabbt också :)

Hoppas att ni har haft en bra sommar och att ni är lika taggade på hösten som jag är! :*


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Ingela
,
Krya på dig Elina. Hoppas det blir bra snart! Ta hand om dig och fortsätt prioritera "bra" saker. Kram Ingela
Fotomixx
Fotomixx,
Tack så mycket Ingela 😃 Kram
nouw.com/fotomixx