Julen är över

"Du bloggar ju inget, jag är inne och tittar varje dag ju..." sa min mamma precis till mig när hon va här på lite fika. (Så skönt att slippa bjuda på något ätbart när folk är här, räcker med att ge dom Nils så dom får gosa lite😉).
Så - får väl blogga lite nu då!

Julen har försvunnit i ett nafs känns det som samtidigt som vi har haft tre väldigt mysiga dagar tillsammans med vår fantastiska familj.
Julafton spenderades i Sorunda hos Jespers mormor och morfar och det var en traditionell jul med mat innan Kalle, massor med mat, Kalle klockan tre och sen lite fika och så julklappsöppning! Både vi och Nils fick så mycket fina saker! Bland annat Skeppshults salt och pepparkvarn, tårtspade och gafflar, ett babygym, kläder till Nils, en morgonrock till Nils, Löwengrips-produkter till mig, champagneglas osv osv...
Juldagen spenderades hemma hos oss, med min mamma och mormor med familjer. Det åts ännu mera julmat och annat gott till efterrätt och sen blev det återigen julklappsöppning och vi fick bland annat en skeppshult stekpanna, en fritös, pengar, kläder till Nils, en gunga till Nils osv. Sen fikade vi på kvällen och bara allmänt myste.
Och sen annandagen var vi hemma hos min farmor och återigen åt - julmat! Här hade jag börjat tröttna rejält på julmat men farmors mat går alltid ner med lätthet. Och så kom min faster med familj dit och så blev det återigen julklappsöppning haha. Och vi fick en skeppshult grillpanna, en vinkylare, presentkort, Jesper fick en pipa och Nils fick kläder så nu har ungen kläder för ett bra tag framöver!
Världens mysigaste jul har det varit iallafall och Nils första. Den julen man kommer berätta om för honom när han blir större. Att han bara sov i tomtens famn när han kom och hälsade på i Sorunda. Hur mycket fina knappt han fick och att det var helt fantastiskt att få fira sin sons första jul!

Nu ligger vi på soffan och ammar. Jesper inte hemma men han borde komma hem snart faktiskt.
Idag har vi inte gjort något speciellt alls. Det har ju varit lite "tufft" för Nils med mycket besök/åka iväg under tre dagar så han behövde nog en "vanlig" dag. Så vi var nere på stan på förmiddagen och jag har storshoppat kläder till mig själv för en gångs skull(!). Sen har vi bara varit hemma och jag har städat lite och så, och nu ska vi sova på soffan när han har ammat klart!
Ska fota alla fina julklappar någon dag oxå när jag har tid och orkar. Men här kommer lite bilder från julhelgen iallafall.

Tog tyvärr inte ett ända kort när mamma och dom var här. Blev så mycket när vi "höll i det" liksom så jag glömde helt bort kameran. Fy skäms!

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram