2.5 år kvar

Så var även den här terminen slut. Allt är inlämnat och det är bara en sak kvar som ska rättas sen är det sommarlov. Eller alltså det är ju sommarlov nu, jag gör ju ingenting som har med skolan att göra nu, när jag inte jobbar så är jag LEDIG. Men det skulle kunna hända att vi får rest på sista uppgiften och måste göra om någonting men det tror och hoppas jag inte. Den var bra, en grym uppgift om jag får säga det själv.

Känns lite sjukt att jag har läst ett helt år på högskolan redan. Jag har 60 högskolepoäng, mina alldeles egna. Mer än vad jag någonsin haft. Mer än många i min familj som jag nu kan retas lite med haha.

Jag har dock svårt att se något ljus i tunneln än. Det känns som att det är helt sjukt långt bort, jag ser inte ens en liten prick än. Det är två och ett halvt jäkla år kvar, känns som en evighet. Jag vill vara klar NU. Samtidigt som det är väldigt mycket roligt kvar som vi ska läsa. Nästa termin är det de estetiska ämnena, sång, dans, musik, drama, skapande. Det ska bli så kul, jag längtar faktiskt och jag tror att jag kommer kunna göra riktigt bra ifrån mig. Känns så sjukt onödigt med 10 veckors sommarlov dock. Ska bli skönt med semester men sen hade man ju velat börja direkt så att man kan bli klar någon gång haha.

Varje gång jag är på Nils förskola blir jag så avundsjuk på alla som jobbar där, jag vill också, jag vill komma igång nu. Men jaja min tid kommer. 1 avklarat, 2.5 år to go!

En som snart är förskollärare 👇🏼Mitt drömyrke.

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram