Ytterligare nyförvärv till Gefle IF !!

Gefle IF fortsätter att värva nya spelare och idag presenterades Karlstad BK`s mittback Stefan Zarkovic, som skrivit på ett 3 års kontrakt med klubben.
Med all säkerhet kan man nu påstå att pengarna från försäljningen av Oremo är uppäten och att man nu är och tullar på insamlingspengarna för elitlicensen och det visar väl att det inte var så drastiskt som man gick ut med när man plockar in ett halvt nytt lag, där spelarna skall ha heltidskontrakt och i många fall har man fått köpt loss spelarna från tidigare klubbar.
Att fylla på truppen med "ett par spelare" nämndes på pressträffen dom kallade till, nu har man fyllt på med så många spelare att man får låna ut 2 spelare istället, i detta fall till Luleå.
Som jag tidigare skrev så tyckte jag att presskonferensen var väldigt märkvärdig redan från början, med att man hoppade från hur viktig GIF är för ungdomar och nyanlända till att förstärka spelartruppen och sedan behövde man pengar från allmänheten för att klara elitlicensen !!
Att blanda in ungdomar, nyanlända och elitlicens på en pressträff och försöka få in känslor, när problemet är pengabrist i spelarbudgeten är inte ok tycker jag.


Gillar