Viktigaste matcherna i helgen !!

Det är många matcher som spelas i helgen och jag nämner här några av de viktigaste matcherna i dessa serier samt våra högst rankade lags matcher.

Fredag
Div 3
Forssa BK - Valbo FF. En klar hemmafavorit i borlängeklubben som jagar en div 2 plats, VFF måste sätta försvarsspelet, det är a-o.

Div 4.
Årsunda IF - Forsbacka. Klar fördel bortalaget som är i serieledning mot ÅIF som kämpar i den absoluta bottenstriden. Men Forsbacka kommer att tappa poäng, frågan är när?

DM- semifinal P16
Gefle IF - Steneberg. På förhand en jämn match där vinnaren möter Sandvikens IF.

P16 Nationel b-gruppspel.
Forssa BK - Sandvikens IF. SIF vann i serien med 2-0 men man kan få en tuff match här med avsaknad av ett antal spelare.

Helgen.
Elitettan damer.
Sandvikens IF - AIK. AIK i serieledning mot SIF som jagar att komma upp på rätt sida nedflyttningsstrecket, en klar bortafavorit.

Div 4.
Stensätra - Hille IF. Ska serien avgöras här? Hille måste klara av denna luriga bortamatch, en fördel att man själv spelar på naturgräs.

Div 1 herrar
IF Sylvia - Sandvikens IF. Hemmalaget jagar en superetta plats, medan SIF´s tåg nog har gått men 3 p skulle sitta välbehövligt för båda lagen.
Gefle IF - Brommapojkarna. Bortalaget jagar en superetta plats annars likvärdigt med ovanstående match.

Div 1 damer
Stensätra - IFK Västerås. Sista chansen för Stensätra att ta sig över strecket, möter ett lag som ligger strax över i denna hemmamatch.

Gillar