Var på Varbergs träning igår och troligt fullsatt mot Djurgården !!

När jag skriver det här är det drygt 27 timmar kvar till den "stora matchen" i Gästrikland, nämligen cupmatchen mellan Sandvikens IF - Djurgårdens IF inne på Göransson Arena.
Det är ca 3800 biljetter sålda just nu och det borde betyda en fullsatt arena i morgon kl 19,00, fullsatt betyder ca 4250 åskådare.
Djurgårdssupportrarna har köpt över 700 biljetter till matchen, vilket betyder att man har fullt på ståplats inne i arenan, vilket naturligtvis kommer att betyda ett grymt tryck i arenan, något som vi aldrig har upplevt tidigare där inne.
Pratade med vaktmästarna igår och dom har lite att fundera över, för även dom kommer att få uppleva saker som inte har hänt inne i arenan tidigare.
Som sagt, en grym upplevelse väntas för de som letat sig till arenan.
Rent sportsligt tror jag att det bara gäller att orka stå emot så länge som det går för SIF och hoppas på någon lyckad omställning.

Var igår lördag nere på Göransson Arena för att titta på allsvenska Varberg som hade bokat in sig för en träning i arenan på deras väg till dagens match i cupen mot GIF Sundsvall.
Satt och pratade med deras lagledare som har kontakter i Sandvikens IF och fick reda på att det är ett ungt lag som spelar med hög press, man värvar billigt och försöker utveckla, något annat har man inte råd med.
Dom låg över i Sandviken igår och vid 11-12 tiden idag skulle bussen gå vidare upp mot Sundsvall.
Spelarna i Varberg tyckte att det var en grym inomhusarena, med lite strävt men skönt konstgräs att springa på.

Idag såg jag Sundsvall - Varberg och infon jag fick igår stämde verkligen, vilket lag Varberg är !!
Man körde över GIF Sundsvall med 4-1 i en match som kunde/borde ha blivit typ 6-3 till Varberg, det blir ett oerhört intressant lag att se i år med den extremt höga pressen med många spelare, men rolig fotboll är det inte för mig, däremot intressant att följa då och då.
Dessutom kommer man till frågan jag alltid ställer, vad är rolig fotboll ?
Vem bestämmer för övriga fotbollsintresserade personer att fotbollen man själv spelar är rolig ???
För mig är det Real Madrid - Manchester City i Champions League, taktiskt bra, individuella bra prestationer med ett snabbt och rakt anfallsspel och ett försvarsspel där alla spelare kan sina roller och positioner till 100 procent, för mig är det här rolig och bra fotboll.
Det jag dumförklarar tränare och spelare för är när frågan om vad ni ska spela för fotboll kommer och svaret blir, vi ska spela rolig fotboll och där slutar svaret !!
Lika smarta svar som när miss universum får frågan om vad hon önskar sig mest av allt i världen och svaret blir "rädda världen", samma svar som dom 300 tidigare missarna har svarat, fantastiskt !!!!
Gillar