Valbo kryss i viktig match !!

​Jag var idag på Träffen och såg den otroligt viktiga matchen för Valbos överlevnad mot Skiljebo.
Matchen slutar 0-0 efter en ganska kvalitetslös insats av båda lagen, men för VFF var det extremt mycket på spel och man visade tydligt att det var försiktighet och defensiv styrka som gällde.
Rasmus Eriksson i VFF har bästa chanserna i hemmalaget, medan Skiljebos bästa chans kom efter överambition i VFF`s backlinje med bolltapp som följd och ett halvt friläge men som missas, sådana misstag för liksom inte göras oavsett division.
Dock tycker jag synd om VFF som inte får med sig en klar straff i första halvlek, när en bortaspelare slänger sig för ett glidtacklingsförsök, men Rasmus Eriksson i VFF gör en skottfint men bollen slås bort av motståndarens arm som kommer släpandes bakom kroppen och det är för dåligt att vare sig huvuddomare eller ass inte visar på straffpunkten.
VFF föll mer och mer tillbaka under andra halvlek och rädslan att tappa poängen lyste igenom och Skiljebo kunde trycka på, men skapade inte så mycket förutom en helt lysande parad av Wennergrund i VFF-målet i mitten på 2:a halvlek.
VFF upp på negativ kvalplats, då Mora samtidigt förlorade på bortaplan mot G.Upsala med 4-2, däremot så vann Gute med 4-1 borta mot Enköping och räddade troligen sin div 2 status iom den vinsten.
Nu verkar allt stå mellan VFF och Mora om vem som åker ur samt vem som får chansen att kvala sig kvar.

Gillar

Kommentarer

Rättelse
,
Både Mora och Gute har spelat idag. Vinst för Gute och förlust för Mora
fotbollsscouten
fotbollsscouten,
Tackar för rättelsen, härligt med folk som har koll !!
nouw.com/fotbollsscouten