Valbo i brygga efter ny förlust !!

​Valbo FF hade idag en oerhört viktig hemmamatch, då man tog sig an Mora som låg under nedflyttningsstrecket 3 poäng bakom VFF.
Jag har sätt båda lagen i år och tycker själv att VFF är ett bättre fotbollslag, men det räckte inte idag på Åbyvallen, utan Mora vinner matchen med 1-0.
Otroligt tungt och uddamålsförlusterna blir för många nu, otur är knappast svaret när det blir återkommande, utan det sitter nog en hel del spöken i huvudet just nu på spelarna.
Nu är Mora ikapp och just nu är det på målskillnad VFF slipper att inneha negativt kvalspel.
Vore onekligen tråkigt om vi skulle tappa ner VFF till div 3 och inte ha något lag i div 2 nästa år.
Sandvikens AIK spelar 2-2 borta mot Heby medan övriga topplag vinner sina matcher, så det var ingen bra omgång för SAIK.
Men säsongen lever än för "svart-vitt", men 2 poäng sammanlagt på de sista 2 matcherna är inget att jubla åt när man jagar lag framför sig.

Strömsberg vann med 2-1 hemma mot Torsåker som ligger sist, säsongen har enligt mig varit över för TIF ett tag nu, men jag hoppas att dom biter i och får vinna någon match snart.

Gefle IF damer vann hemma mot Rimbo med 2-0, bra att komma igen efter derbyförlusten, tyder på klara huvuden efter fighten och vilja att snabbt komma tillbaka.
Samtidigt vinner Hille borta mot Sollentuna med 2-1.
Det innebär att man fortsatt håller GIF bakom sig i tabellen och jag tycker att man har gjort en bra säsong hittills som nykomlingar.

Gillar