Ungdomsspelarna har ett helsike i gästrikland !!


Om jag minns rätt så var det nu 1,5 år sedan som fotbollsklubbarna i Gästrikland samlades för att diskutera vart ungdomsspelarna skall spela/ inte VILL spela, för det är inte av intresse, utan vart dom SKALL spela !!
Bara det mötet är ju hur sjukt som helst i mina ögon, är jag 15 år och vill byta klubb från x till x så vill JAG som spelare bestämma det, inte ett gäng överhuvuden på en konferanslokal någonstans i Gästrikland.
På mötet röstades att man helst skall spela där man bor och inte någon annanstans, oavsett om man skaffat nya kompisar i något annat lag, man tycker att det är för dålig klass på mitt lag eller på mina tränare, man kanske vill träna mera än man har möjligheten till i min klubb, det kan finnas jättemånga anledningar till att jag vill byta klubb någon gång under sin ungdomstid, vad jag förstått så har 16 år diskuterats som att en övergång är mer godkänd än tidigare på överhuvudenas möte.
Ett helt strålande förslag mina vänner på mötet !!!​
Jag blir bara så förbannad på hur vuxet folk år 2015 (var det väl då man hade mötet) kan fatta beslut över ungdomars framtid på det sättet, jag liknar det med Irak för 15 år sedan.
Jag är jävligt glad att jag inte är 8 år idag och vill börja spela fotboll, utan att jag på min tid fick spela där jag själv ville spela.


Gillar