Ungdomarna kommer i Sandvikens IF !!

Det har varit dåligt under många år, men nu börjar Sandvikens IF kliva framåt rejält på ungdomssidan och inte bara på seniorsidan vilket är otroligt roligt att få skriva.
När kunde man skriva följande om SIF senast?
- SIF`s herrar innehar idag en kvalplats mot superettan, den bästa placering vi haft på många, många år och jagar därmed en plats i svensk elitfotboll.
- SIF`s damer ligger 2:a i div 1 och jagar en plats upp mot svensk elitfotboll även dom.
- Sandvikens IF U19 leder sin regionala serie och jagar en plats i den kommande nystartade superettan för U19-lag.
- Sandvikens IF U17 leder sin regionala serie och jagar även dom en plats i den kommande nystartade superettan för U17-lag.
- 3 spelare födda -04 (U17 ålder egentligen) har debuterat i a-laget under året, nämligen Ebbe Lindström i cupmatchen mot IFK Norrköping, Noah Sjöstrand i cupmatchen nyligen mot Örebro SK och Isac Lindholm i 3 dm-matcher samt cupmatchen senast mot Örebro SK.
- Nellie Eriksen Yassiri blev uttagen till den sista gallringen till flickor -06 landslaget och på rikslägret på Bosön hade hon sällskap av ytterligare en SIF:are i form av Malin Åström. Nelli debuterade även igår i damlagets semifinal i DM mot Norrham och 15-åringen gjorde ett av SIF`s 3 mål.
- Alex Vabö blev precis idag uttagen till det svenska "future team" landslaget för pojkar födda -06, stort grattis !!

Tilläggas bör att det jobbas hårt inom föreningen för att ta ytterligare steg framåt på samtliga plan, vi vet vad vi vill och en hel del kommer att presenteras under senhöst/vinter. Mycket intressanta saker.
Klubben jobbar i en härlig medvind för tillfället !!


Gillar

Kommentarer